• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara – puikus laikas naujiems išbandymams. Kad ir pokyčiams virtuvėje. Jei dar niekata neragavote žvėrienos ar nežinote, kaip ją tinkamai paruošti, galite pradėti nuo triušienos – puiki pradžia gurmaniškam skoniui lavinti.

REKLAMA
REKLAMA

Ingridientai:

1 kg kiškienos

3 maži svogūnai

1/8 l alyvų aliejaus

2 šaukštai ir 1 šaukštelis kapotų petražolių

1 šaukštelis druskos

1/2 šaukštelio baltųjų pipirų

ciberžolių

šafranų

1 šaukštelis kario

1/2 šaukštelio imbiero

60 g šviežių svogūnų su laiškais arba poro

200 g razinų

REKLAMA

Gaminimas:

Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.

Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.

Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.

Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų