Keli bičiuliai pietums užsimanė patroškintos žuvies. Gerai paruoštą ir supjaustytą patiekalą jie jau ruošėsi valgyti, kol, užvaldžius smalsumui, į pražiotą vandens gyvio burną sumanė šliūkštelėti stiklelį alkoholio.

Nepraėjus nė akimirkai, pietų laukę bičiuliai buvo priversti atsilošti iš nuostabos, žuvis ėmė žiaukčioti. Atrodė, lyg maistu tapęs gyvis vis dar buvo paniręs į vegetacinę būklę.
Visgi tai, ko gero, yra vieno iš tradicinių kinų žuvies ruošimo būdų pasekmė. Pietūs buvo ruošiami „Yin Yang“ stiliumi, kuomet žuviai nenukertama galva, ji suvyniojama į skudurą ir verdama puode.
Vienas iš neįprasto vaizdelių komentatorių paaiškino, jog čia galėjo suveikti nervai, reaguojantys ir karštį ir šaltį. Jis patikino, kad žuvis jau buvo nudvėsusi.