Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
absurdas yra nekenksmingi priedai, cia kaip viena cigarete irgi nekenksminga galbut, bet kazkodel plauciu vezys visgi buna nuo rukymo. maistas turi buti suvartojamas iskart. kodel pas mus cia Indijoje visi valgo sveika maista? be jokiu priedu, jautiena aviena ozkiena be problemu isigyti sviezia, aisku niekas cia desru nedaro, bet ir maximu nera, nes butent prekybos dideli centrai ir padare tokia nesamone. butu nesuzlugdytas smulkus verslas... kitas dalykas reikia iprocius keisti, tiek daug mesos lietuviai pries sita metu nevalge, reikia daugiau darziviu racione maitinimosi, nepirkit desru ir niekas ju negamins, arba pirkit tik be priedu ir tie gamintojai kur shuda gamins privales kazka keisti kad nebankrutuoti
vienas is argumentu kodel negriztu namo i lietuva, europa, vakarus. labai gaila bet sveikata visu brangiasia o dar cia toks skanus pietu azijoje maistas ir labai pigus! tiek daug neuzdirbu kad lietuvoj pirkti prabangu ekologiska maista, tad tenka gyventi pagal isgales tremtyje :(
geriau jau nežinočiau kaip tai faroma, fui. Dabar suprantu, kodėl mano šunys ir neėda šios mėsos. Spaudžia su visokiais brudais, matyt
ir aš manau, kad turėtų būti parašytas max galimas suvartoti per parą kiekis. Bet juk tas pats ir su sūriais ir kitais maisto produktais. Tad jaučiat kiek chemijos per dien per save perleidžiam? O per mėnesį, metus?
Bet vėlgi, o ką daryti? Visko gi neužsiauginsi? Reikia savo organizmą pratinti. Kas neprisitaiko-žūna. Tad linkiu visiems prisitaikyti :)
Bet vėlgi, o ką daryti? Visko gi neužsiauginsi? Reikia savo organizmą pratinti. Kas neprisitaiko-žūna. Tad linkiu visiems prisitaikyti :)
Rasoma:
- Į maisto produktą leidžiama dėti tokį maisto priedų kiekį, kad nekenktų žmonių sveikatai produktą vartojant kasdien.
Vat ir iskilo man klausymas:
-ar yra nustatyta, kiek per diena zmogus gali suvartoti maisto priedų kad nekenktu jo sveikatai????
Nes jai yra nustatytos kazkokios vartojimo normos tai reiskia visgi jos kenksmingos suvartojus ju per daug. Tokiu atveju manau ant pakuotes turetu buti parasyta suvartojimo kiekis per diena. Tada butu aisku ir be pretenziju kad sie priedai nekenksmingi suvartojus ju tiek kiek leidziana dienos normoje.
- Į maisto produktą leidžiama dėti tokį maisto priedų kiekį, kad nekenktų žmonių sveikatai produktą vartojant kasdien.
Vat ir iskilo man klausymas:
-ar yra nustatyta, kiek per diena zmogus gali suvartoti maisto priedų kad nekenktu jo sveikatai????
Nes jai yra nustatytos kazkokios vartojimo normos tai reiskia visgi jos kenksmingos suvartojus ju per daug. Tokiu atveju manau ant pakuotes turetu buti parasyta suvartojimo kiekis per diena. Tada butu aisku ir be pretenziju kad sie priedai nekenksmingi suvartojus ju tiek kiek leidziana dienos normoje.
ismesineti gyvuliu karkasai yra spaudziami galingais presais ir kas isbega ir yra "mechaniškai atskirta mėsa"
As jau senokai aplenkiu, kaip sako Poska, maltu kanopu ("desru"/mesu) skyrius parduotuvese.. Ir kitiems ta patariu. Tuo labiau, kad mesos dalis mesos gaminiuose mazeja, o pakaitalu kiekis ir kainos dideja. Beje, zmogui mesa nelabai ir reikalinga, jei pasidomesite..
kiek nori už kilogramą? Mažiau neimu
ar nenoretumet mano desros
Net neskaitęs straipsnio, o tik pamatęs antraštę užsimaniau prašyt komentarą (aišku tuo pačiu atsakyt ir į klausimą):
Kiek mėsos yra lietuviškoje dešroje? Priklausomai nuo gamintojo...
Turguj bobutė parduos 100% gaminį, o vat prekybos dideliems tinklams (PVZ Maximai ar Rimi) bobutės produkcija netiks... Ten geriausiu atveju bus nuo 1 iki 50(max)% tikros mėsos. Sprendžiant iš skonio, perskaitytos sudėties ir išvaizdos tų pačių dešrų, kurios vadinamos "bobutės". Taip kad spręst apie sudėtį geriausia tik iš to ką pavyksta pačiam pas bobutę kaime pasidaryt.
Kiek mėsos yra lietuviškoje dešroje? Priklausomai nuo gamintojo...
Turguj bobutė parduos 100% gaminį, o vat prekybos dideliems tinklams (PVZ Maximai ar Rimi) bobutės produkcija netiks... Ten geriausiu atveju bus nuo 1 iki 50(max)% tikros mėsos. Sprendžiant iš skonio, perskaitytos sudėties ir išvaizdos tų pačių dešrų, kurios vadinamos "bobutės". Taip kad spręst apie sudėtį geriausia tik iš to ką pavyksta pačiam pas bobutę kaime pasidaryt.
REKLAMA
REKLAMA
Kiek mėsos yra lietuviškoje dešroje?