• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vėrinukai ne tik gardūs, bet ir puikiai atrodo patiekti ant stalo. Vėrinukams naudojau net ir šoninę, o kiaulienos paslėpsius. Eilinį kartą patiekalas su paslėpsniais mūsų nenuvylė, vėrinukai gavosi super“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Vėrinukai ne tik gardūs, bet ir puikiai atrodo patiekti ant stalo. Vėrinukams naudojau net ir šoninę, o kiaulienos paslėpsius. Eilinį kartą patiekalas su paslėpsniais mūsų nenuvylė, vėrinukai gavosi super“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 kg. kiaulienos paslėpsnių, mėsos prieskonių, česnako granulių, persilado, pipirų ir druskos. Papildomai reikės bulvių, bulvių prieskonių ir šlakelio aliejaus.

Kiaulienos paslėpsnius supjausčiau juostelėmis, jas išprieskoniavau ir susukau. Prieskonius galite rinktis sau patinkančius.

Bulves pagardinau prieskoniais, druska ir sutepiau aliejumi. Ant iešmelių, naudojau metalinius, suvėriau kiaulienos suktinukus, bulves ir sudėjau į kepimo skardą su kepimo popieriumi.

Kepiau vėrinukus orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių apie 40 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų