Reikės: šviežių stintų; druskos, juodųjų pipirų; miltų.
Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė
(6 nuotr.) Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė
Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė
Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė
Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė
Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė
Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė
Gaminimas:
Stintas išdarinėjame ir apibarstome druska ir paliekame šiek tiek pastovėti. Miltus sumaišome su juodaisiais pipirais.
Apvoliojame stintas miltų mišinyje ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrunda.
Patarimas: Rekomenduojame prieš kepant stintas apšlakstyti jas citrinos sultimis. Tuomet jų skonis įgaus ypatinga poskonį, kuris tikrai nepaliks abejingų.
Šaltinis: Oditėlės blogas
REKLAMA