• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiemos sezono neįsivaizduojate be šviežiai keptų stintų? Tuomet rekomenduojame išbandyti šį jų receptą. „Reikia naudotis ir skanauti, kol yra vis dar jų sezonas. Tikras skanumėlis“, – sako tinklaraštininkė Edita.

6

Žiemos sezono neįsivaizduojate be šviežiai keptų stintų? Tuomet rekomenduojame išbandyti šį jų receptą. „Reikia naudotis ir skanauti, kol yra vis dar jų sezonas. Tikras skanumėlis“, – sako tinklaraštininkė Edita.

REKLAMA

Reikės: šviežių stintų; druskos, juodųjų pipirų; miltų.

Gaminimas:

Stintas išdarinėjame ir apibarstome druska ir paliekame šiek tiek pastovėti. Miltus sumaišome su juodaisiais pipirais.

Apvoliojame stintas miltų mišinyje ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrunda.

Patarimas: Rekomenduojame prieš kepant stintas apšlakstyti jas citrinos sultimis. Tuomet jų skonis įgaus ypatinga poskonį, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

Šaltinis: Oditėlės blogas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų