• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą kviestiniai sostinės svečiai turėjo išskirtinę galimybę dalyvauti naujos koncepcijos vakarienėje, kurios metu specialus vakaro meniu buvo pristatytas jiems į namus, o renginyje dalyvaujama interaktyvios  transliacijos metu.

13

Trečiadienio vakarą kviestiniai sostinės svečiai turėjo išskirtinę galimybę dalyvauti naujos koncepcijos vakarienėje, kurios metu specialus vakaro meniu buvo pristatytas jiems į namus, o renginyje dalyvaujama interaktyvios  transliacijos metu.

REKLAMA

Potyriminę skonių kelionę, vienu metu apjungiančią svečius visame Vilniuje, organizavo premium ledai „Magnum“, rašoma pranešime spaudai.

Ypatingą a la carte meniu, kurio patiekalus pagardino penkių skonių belgiškais „Barry Callebaut“ šokoladais, naudojamais ledų gamyboje, sukūrė „Esperanza Resort & Spa“ šefas Ernestas Viršilas. Kartu su Indre Kavaliauskaite jis pasakojo apie šokolado panaudojimą patiekalų kūrime ir naujų skonių atradimus.

„Kaip smagu, kad nors ir mažais žingsniukais, bet grįžtame prie malonumų, kuriuos karantinas buvo pristabdęs. Vienas didžiausių – tai kokybiškas bendravimas su artimais draugais, besimėgaujant kokybišku maistu. Mano su „Magnum“ draugystė skaičiuoja jau penkerius metus ir kiekvieną vasarą žinau, kad laukia kokia nors naujovė, kuri nustebins ir vėl pranoks praėjusių metų skonius. Šiandien pristatėme naują ledų skonį ir pasiūlėme pasimėgauti ypatinga vakariene“,– įspūdžiais dalinosi I. Kavaliauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarienės metu svečiai ragavo du užkandžius: Foei Gras Terrine – anties Foie Gras pate, patiektą su sviestiniu brioche, aviečių ikrais, uogomis bei rožiniu šokoladu, bei užkeptomis vynuoginėmis sraigėmis, kurios buvo įdarytos sviesto, petražolių, Pernodlikeriu ir baltuoju šokoladu. Pagrindiniam patiekalui buvo patiekta antienos filė su balzamiko acte marinuotais burokėliais, smidrais, morkų kremu, juodojo bei pieniško šokolado padažu ir naminiais juodaisiais serbentais. Desertui dalyvių laukė miškinis Crème Brûlée iš jaunų eglės pumpurų, aplietas sūrios karamelės šokoladu. Vakarienė akcentavo skleidžiamą idėją, jog malonumas slypi kiekviename sluoksnyje. Būtent todėl kiekvienas patiekalas buvo išskirtinis – pagardintas skirtingo skonio šokoladu.

REKLAMA

Tiesioginės transliacijos metu ledų gamintojas  pristatė naują ledų skonį – „Magnum Double Gold Caramel Billionaire“. Tai daug daugiau nei tiesiog naujas skonis! Teigia, jog malonumas slypi kiekviename sluoksnyje, tad tai atsispindi ir šių metų naujienoje: keli ledų sluoksniai apjungia gundantį auksinės karamelės šokoladą, traškius sausainius bei sūrios karamelės sirupą.

Renginyje dalyvavo žinomi žmonės ir nuomonės formuotojai, negailėję komplimentų šefui. Vakariene mėgavosi visažistės Milita Daikerytė ir Deimantė Kazėnaitė, stilistė Irina Cybina, fotografė Reda Mickevičiūtė, renginių organizatorė Laura Vagonė, daininkė Anžela Adamovič-Gečienė ir  Žygimantas Gečas ir daug kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų