Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
o kur jis dingsit pakils tos kainos na ir kas kol zmogeliai pirks tol tos kainos ir augs kreipkites pas ukininkus gausit pigiau jei mokat tik pazliumt tai zliumkit prie seimo o jei ir sugebi duonos issikept tai ir kepk kokios bedos dar kaimynui pasiulyk vistiek vienu kepimu kepi nu o skeptikai eikit sikt visada lengviau kalbeti apie blogybes bet bera to blogo kas neiseitu y gera
Duona LIETUVIAI SU LAIKU KEPS SAVO NAMUOSE .NES VERSLAS PLINTA KAIP VIRUSAS .BANKAI ISVAZIUOJA I KITAS SALIS .NES JAU NELIKO NEI UZ KA IPIRKTI DUONOS .APSIRENGTI DAR IS ISMESTU RUBU GALIMA.EINA LIETUVA I KRAHA ....PRANASYSTES PILDOSI.Jaunimas patiria sunkumus .kadangi euras nuvertejo o kainos kosmines .patikekite METYSIS DUONELE IR NIEKAS JOS NENORES NEI VALGYTI NEI PIRKTI.DEBETU SERGA DAR NEGIME KUDIKIAI ....NERA KAS BUVO NATURALU NERA PAKLAUSOS .NES LABAI GAILA KAD DUONELE YRA DIEVO DUODAMA AUGINAMA MYLIMA KAIP MOTINA ZEMELE .TIK VA VERSLAS KURIS MIGRUOS SU VISKUOM I KITAS SALIS .TAIP IR EINA PASAULIS I NIEKUR .SKAUDU
duona nėra tinkama naudojimui. Ją kepdavo iš biednumo mūsų senoliai. Ši tradicija ir toliau tęsiama. Duona turi būti iš kviečių, ji nesukelia skrandžiui problemų, nesukelia rūgštingumo. Beveik visas pasaulis valgo baltą duoną. Kitose šalyse visai nerasite juodos duonos. Bet pas mus visi bijosi, kad nuo baltos duonos kyla cukrus kraujyje, eina į kūną, didėja svoris, o nuo juodos nekyla. Bet juodos duonos tik kad pavalgai, jos nevirškina kaip ir grybų VOVERUŠKŲ. Bet matomai žmonių įsitikinimas nenugalimas. Paskui nuo ruginės valgymo prasideda skrandžio problemos. Nei arklys, nei kiaulė neėda rugių. Darykite išvadas...geriau truputukas kvietinės duonos, nei ruginės.
REKLAMA
REKLAMA
Kasdienis produktas brangsta kaip ant mielių – pasakė, ko tikėtis toliau