Vieni iš jų puikiai žino, kaip veikia pramogų verslas, kiti – kaip valdyti valstybę. Treti savo darbu užveda minias – ir visai nesvarbu, tai sporto ar muzikos pasaulis. Visus juos vienija tai, kad mums, lietuviams, būtent šie žmonės ir dar neatskleisti jų gyvenimo puslapiai yra patys įdomiausi.
Prieš atvykdamas į laidą, kiekvienas garsus M. Katlerio svečias atskleis net 5 patiekalus, kurie jam kelia didžiausius sentimentus, primena apie svarbiausias akimirkas ar reikšmingiausias keliones. O gal – vos kartą patirtą, bet nepamirštamą skonį.
O kol talentingasis virtuvės šefas Martynas Meidus visa tai gamins, M. Katleris su šalies įžymybėmis kalbėsis apie tai, ką žino tik jų artimiausieji.
Tai – istorijos, apie kurias dar neskaitėme naujienų portaluose, žinomų žmonių svajonės, kurių dar negirdėjome, geriausi jų matyti filmai, skaitytos knygos, o gal ryškiausi jų darbai, kurie jiems patiems reiškia daugiausiai.
Serga karalių liga
Šį sekmadienį TV3 laidoje „Paskutinė vakarienė“ – prodiuseris, laidų vedėjas Arūnas Valinskas. Vakarienės metu Mantas Katleris su A. Valinsku mėgavosi austrėmis, žąsies kepenėlių paštetu, aštria „chilli“ sriuba ir omaru su česnakiniu sviesto padažu. A. Valinskas pripažino, kad desertų nevalgo, todėl laidos šefui metė iššūkį – pagaminti tokį desertą, kuris Arūnui įrodytų, kad jis klydo jų nevalgęs.
„Aš nevalgau saldumynų. Aš nevalgau sausainių, saldainių, šokoladų ir viso kito“, – aiškino laidų vedėjas.
Nuo austrių vakarienę pradėjęs A. Valinskas pripažino, kad dažnai mėgaujasi šiuo patiekalu, o teiginį, kad austrės sužadina libido, jam vis kartoja žmona.
„Man taip Valinskienė liepia“, – juokėsi Arūnas.
Jūros gėrybes pašnekovas pripažino mėgstantis labai.
„Žuvis mūsų namuose yra apskiritai labai dažnai valgoma. Austrės taip pat yra vienas iš tų produktų. Aš turiu vieną tokią ligą, kuri vadinama karalių liga – podagra. Ir kadangi tokių jūros gėrybių nelabai gali dažnai sau leisti, tai, jeigu tai yra paskutinė vakarienė, tai tada jau viskas“, – sakė A. Valinskas.
Viską galite pamatyti vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje.