Karštiems sumuštiniams reikės: 8 riekelės čiabatos duonos; 4 a.š. alyvuogių aliejaus, 4 a.š. žaliųjų alyvuogių pastos (galite keisti pesto padažu); fermentinio sūrio riekelių; 1 raudonosios paprikos; 12 griežinėlių saliami dešros;šv. petražolių.
Konditerijos meistrui Ali geriausias sumuštinis – pyragas su šokoladu
(32 nuotr.) Gian Luca ir Ali Gadžijevas (nuotr. Organizatorių)
Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas (nuotr. TV3)
"Gardu Gardu" (nuotr. Organizatorių)
"Gardu Gardu" (nuotr. Organizatorių)
Ali Gadžijevas su šeima (nuotr. Eglė Mačiulskytė)
Ali Gadžijevas, Patricija Gadžijeva (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Ali Gadžijevas, Patricija Gadžijeva (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Gian Luca Demarco, Ali Gadžijevas (nuotr. TV3)
Ali Gadžijevas su mylimąja (nuotr. Šarūnė Zurba)
Ali Gadžijevas su mylimąja (nuotr. Šarūnė Zurba)
Ali Gadžijevas su mylimąja (nuotr. Šarūnė Zurba)
Ali Gadžijevas su mylimąja (nuotr. Šarūnė Zurba)
Ali Gadžijevas su mylimąja (nuotr. Šarūnė Zurba)
Ali Gadžijevas (nuotr. laidos archyvas)
Ali Gadžijevas (nuotr. laidos archyvas)
Ali Gadžijevas (nuotr. laidos archyvas)
Ali Gadžijevas ir Jekaterina Buldakova
Ali Gadžijevas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Ali Gadžijevo patiekalas (nuotr. laidos archyvas)
Knygos "7 ingredientai" fotosesijų užkulisiai (nuotr. Organizatorių)
Knygos "7 ingredientai" fotosesijų užkulisiai (nuotr. Organizatorių)
Knygos "7 ingredientai" fotosesijų užkulisiai (nuotr. Organizatorių)
Knygos "7 ingredientai" fotosesijų užkulisiai (nuotr. Organizatorių)
Knygos "7 ingredientai" fotosesijų užkulisiai (nuotr. Organizatorių)
Knygos "7 ingredientai" fotosesijų užkulisiai (nuotr. Organizatorių)
Ali Gadžijevas (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)
Gian Luca ir Ali Gadžijevo eksperimentai
Gian Luca ir Ali Gadžijevo eksperimentai
Įdaryta paprika (nuotr. TV3)
Kokosinis biskvitas su sviestinio kremo pertepimu (nuotr. TV3)
Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas skanėstai (nuotr. TV3)
Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas skanėstai (nuotr. TV3)
Gaminimas:
1. Išdarinėtą papriką supjaustykite į 4 dalis ir pridengę folija, kepkite sausoje keptuvėje ir abiejų pusių, kol šiek tiek suminkštės ir įgaus dūmo kvapo.
Tuomet apibarstykite druska, alyvuogių aliejumi, susukite į foliją ir palikite 10-15min. (žinoma galite dėti nekeptas paprikas arba marinuotas aliejuje).
2. Čiabatos riekeles iš vienos pusės aptepkite alyvuogių aliejumi. 3. Apverskite ir ant keturių puselių užtepkite žaliųjų alyvuogių pastos. Išdėliokite ant jų fermentinio sūrio riekeles, tada dėkite juostelėmis supjaustytą papriką, saliamio griežinėlius, šv. petražolių ir vėl sūrio.
Galiausiai uždėkite čiabatos riekelę (apteptos aliejumi riekelės turi būti iš sumuštinio išorės).
4. Sumuštinius sudėkite į įkaitintą keptuvę be aliejaus. Ant viršaus uždėkite folijos ir paslėkite, t.y. uždėkite puodą ir 2-3 skardines, kad susidarytų svoris ir sumuštiniai būtų suspausti.
Ant vidutinės ugnies kepkite 2-4 min., po to apverskite, vėl paslėkite ir apskrudinkite iš kitos pusės.
Šaltinis: http://oditele.blogspot.com/
Pusryčių sumuštinis su avokadu ir plaktu kiaušiniu
(5 nuotr.) Pusryčių sumuštinis su avokadu ir plaktu kiaušiniu (nuotr. Gintarė Bėtaitė)
Pusryčių sumuštinis su avokadu ir plaktu kiaušiniu (nuotr. Gintarė Bėtaitė)
Pusryčių sumuštinis su avokadu ir plaktu kiaušiniu (nuotr. Gintarė Bėtaitė)
Pusryčių sumuštinis su avokadu ir plaktu kiaušiniu (nuotr. Gintarė Bėtaitė)
Pusryčių sumuštinis su avokadu ir plaktu kiaušiniu (nuotr. Gintarė Bėtaitė)
REKLAMA