Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Viskas taip pat, tik dedu 7 kiaušinius, baltymai atskirai plakami. Visokių džiovintų vaisių( abrikosai, razinos, spanguoles,slyvos) ir smulkiai pripjaustau obuolių.
@Ramunė Tai jau ne tas pats. Aš irgi anksčiau pati iš galvos visko dedavau. Ir baltymus atskirai plakdavau. Bet niekada nesigaudavo toks kaip šis. Man šaltas dar skanesnis ir drėgnas.
Kepu lygiai tokį pat, bet kiaušinių baltymus atskirų nuo trynio, baltymus isplaku atskirai ir sudedu į masę lėtai iš maišant, gaunasi tobulas.
Manus prieš dedant reikia apkepti su sviestu sausus, tada supilti pieną, kai pravės - trynius, varške ir isplaktus baltymus su cukrumi. Tada tobulas apkepas.
Pamiršau paminet,kad ištepta sviestu skardos dugna pabarščiau manu kruopom ir kepiau 50min 170 laipsniu
Ka tik iškepiau,bet vietoje pieno idejau jogurto graikiško.Nesitikejau,kad toks skanus bus.Visai nesukrito,purus, minkštas.Dabar tik taip ruošiu visada,nes jis idealus.Labai ačiū Jurgita,kad pasidalinot šiuo puikiu receptu.
Nieko naujo senai zinomas receptas
Dar labai skanu i vida tai smulkiais gabalėliais negailint prideti obuoloų. Reikia juos nulupti
Vytautas:aš jau gal 40metų kepu varškės apkepą ir tik vietoje pieno naudoju kefyrą arba jogurtą.O toliau viskas taip pat.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų