• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomas televizijos laidų prodiuseris bei aktorius Gediminas Juodeika pramogų pasaulio versle sukasi nuo pat paauglystės. Anot vyro, nuolatiniai renginiai, projektai, stresas bei įtampa atsiliepia ne tik sveikatai, bet neretai lemia ir laiko sau bei artimiesiems stoką. Šiuo metu šalyje įvestas karantinas Gediminą privertė gerokai permąstyti gyvenimo vertybes bei iš naujo atrasti mėgstamas veiklas.

29

Žinomas televizijos laidų prodiuseris bei aktorius Gediminas Juodeika pramogų pasaulio versle sukasi nuo pat paauglystės. Anot vyro, nuolatiniai renginiai, projektai, stresas bei įtampa atsiliepia ne tik sveikatai, bet neretai lemia ir laiko sau bei artimiesiems stoką. Šiuo metu šalyje įvestas karantinas Gediminą privertė gerokai permąstyti gyvenimo vertybes bei iš naujo atrasti mėgstamas veiklas.

REKLAMA

Šį savaitgalį TV3 žiūrovų pamėgtoje kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ laukė tikra profesionalų dvikova. Paisant visų saugumo reikalavimų ir rekomendacijų, prodiuserinė kompanija „TV Topas“, kurianti projektą, pakoregavo laidos konceptą, rašoma pranešime spaudai.

Laidoje ir toliau vyksta nuotaikingos kulinarinės kovos, tačiau tarpusavy varžysis ne žinomi žmonės, o laidos vedėjai, šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir Dilanas Dampella Gamage. Nuspręsti, kuris iš jų geresnis kulinaras tenka kviestinei žvaigždei, kuri įvertinusi abu patiekalus išrinks skanesnį.

REKLAMA
REKLAMA

Gamtos apsuptyje, du dešimtmečius skaičiuojančiame pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ įkurtoje studijoje laidos vedėjai kaskart gamins du gardžius patiekalus. Šįkart jie pasirinko skanėstus, puikiai tinkančius artėjančių Velykų proga papuošti šventinį stalą. Ilona gamino iš žydų virtuvės atkeliavusias vieno kąsnio užkandėles su silkės foršmaku, o Dilanas „Kamado Bono“ kepsninėje kepė picą su krevetėmis.

REKLAMA

Įvertinti kulinarinių sugebėjimų ir patiekalų į „Belmontą“ atvyko žinomas televizijos laidų prodiuseris Gediminas Juodeika. Kaip ir dauguma, daug daugiau šiuo metu laiko namuose praleidžiantis vyras atviravo, jog šis izoliacijos periodas turi ir savų pliusų. Vienas jų – atrasti nauji Gedimino talentai bei išskirtinis mylimosios dėmesys.

„Karantinas man labai į naudą, nes supratau, kad širdyje esu kulinaras. Mat sėdint namuose daug užsiėmimų nesusigalvosi. Tai mes su Živile kiek buvom nusipirkę maisto produktų kelioms savaitėms į priekį, viską, deja, bet suvalgėm per pirmąją savaitę. Labai džiaugiuosi, jog Živilė taip pat dievina suktis virtuvėje, tik per savo užimtumą buvo pamiršusi skirti dėmesio man. Bet dabar ji yra auksinis žmogus: gamina man barščius su šonkauliukais ar dešreles su kopūstais ir bulvėmis“, - pasakojo žinomas vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Beveik prieš dvejus metus susižadėjusi, tačiau vestuvių kelti neskubanti pora iki šiol spinduliuoja aistra ir šiltais jausmais vienas kitam. Tačiau, pasak Gedimino, keturiolikos metų skirtumas kartais pakiša koją santykiuose, dėl ko neišvengiami kyla ir pykčiai.

„Vieną kartą mes susipykome taip, kad liepiau jai krautis lagaminus ir eiti iš mano namų, o ji atrėžė, jog gal man čia kraustytis reiktų. Tada supratau, kad aš neturiu net ir namų, todėl nuo tol su aš ja nebesipykstu“, - juokavo Gediminas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažnai renginiuose ir televizijos užkulisiuose besisukantis vyras neslėpė, jog šis darbas reikalauja begalinės ištvermės, nes kiekviena diena būna kupina iššūkių bei nenumatytų stresinių situacijų. Tačiau visą pasaulį sukaustęs karantinas, pasak Gedimino, yra puiki proga permąstyti gyvenimo vertybes bei suprasti, kad iš tikro gyvenime yra svarbiausia.

REKLAMA

„Šis karantinas privertė kitaip pagalvoti apie gyvenimą. Ne namas, ne prabangūs automobiliai yra svarbu, o šeima, laimingi vaikai, sveiki ir aprūpinti tėvai, žmonės, kurie tave supa. Nereikia lėkti, tas gyvenimas pralekia taip greitai, jog nespėji net pastebėti, kaip keičiasi metų laikai. Jie bėga be proto greitai. Ne darbas, ne pinigai, ne turtai lemia mūsų tautos vienybę ir tarpusavio supratimą. Sustokime, bendraukime, būkime kartu. Nepamirškime tėvų, artimųjų ir skirkime laiko jiems. Jeigu būsime geri artimiesiems, tai ir darbai, ir turtai ateis savaime“, - linkėjimus žiūrovams skyrė Gediminas.

REKLAMA

Į Lietuvą atėjus šiltoms dienoms televizijos žiūrovų pamėgtos kulinarinių pokalbių laidos „Virtuvės istorijos“ studija persikelia į gryną orą! Nuo šiol aršios ir azartiškos kulinarinės kovos vyks gamtos apsuptyje, du dešimtmečius skaičiuojančiame pramogų ir poilsio centre „Belmontas“. Į dvikovą dėl geresnio kulinaro vardo stos laidos vedėjai, šefai Ilona Juciūtė ir Dilanas Dampella Gamage. Kiekvienoje laidoje jie abu pristatys po gardų bei nepamirštamą patiekalą. Patiekalų gamybą lydės smagios istorijos bei naudingi patarimai, o kuriam gaminti sekasi geriau, kaskart nuspręs vis kita šalies įžymybė. Dėl šalyje įvesto karantino, žvaigždei abu patiekalai bus pristatomi į namus, kuriuose ji ragaus abiejų šefų patiekalus ir išrinks kuriam iš kulinarų šioje laidoje skiriama nugalėtojo karūna.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų