Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
gali taip graibstyti? Šakočiai, šimtalapiai, macarons po kelis eurus vienetas, tortai, pyragaičiai - iš kur pas lietuvius tiek pinigų kad galetų graibstyti?
toks šveplas "daininykas" kepa iš pasenusių, nurašytų kiaušinių, margarino, kurį sviestu vadina, dar ir nusuka mokesčius...
Jei aplink nėra konkurentų biznis garantuotas nereikia čia dviračio....
pilna tų šakočių...jums tik graibsto,smogia,bioja,žavi,traukia,rėžia,kerta, išduoda barščių paslaptį, ....
Kas kepa iš natūralių produktų ir ne masiškai , tai jų šakočiai labai gardūs, jkazin ar masinės gamybos jolantos šakočiai tikrai gardūs?
@Ups pups
Jau dabar tie Jolantos šakočiai ne tokie,kokie buvo anksčiau,matyt kaip ir visur per laiką viskas suprastėja
@Ups pups
kiek teko ragauti, tikrai nėra tokie stebuklingi. Esu ragavusi tikrai skanesnių.
Nei graibstau, nei ką.
Man pochūyij ir jokių paslapčių
Man pochūyij ir jokių paslapčių
Paskanaukit Štakliškėse (Prienų sav.)keptų šakočių,tada pajausit tikrą skonį.
@Tadukas
REKLAMA
REKLAMA
Jolantos kepamus šakočius lietuviai graibsto masiškai: atskleidė sėkmės paslaptį