Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Esu įvairiai bandęs kepti kiaušinienę ir su riebia grietine ar 99%sviestu, bet vistiek skaniausia yra su pienu išplakta bliūdelyje ir orkaitėje kepta. Aišku dar geriau būtų kepti malkiniam pečiuje jei yra tokia galimybė. O tiem visiem čia išvardintiem šefam pasakyčiau kad jie susipykę su skonio receptoriais.
Kai buvau jauna ir graži, kepdavau labai skanų omletą. Toks purus ir iškildavo gražiai, bet pildavau į kiaušinių plakinį šaukštą pieno.
@Kaunietė
Kai buvai jauna, kaip pati įvertinti ta savo grožį, kiaušinius gal gerai kepdavai ant savo šlaunies, o d, b, kai likai nukriošusi boba, kiaušinius tik sapnuase kepi
Tik pienas, be jo neskanu
Absurdas. Gal pas juos ne pienas pardavinejamas, tada suprantu kad to skyscio pilt negalima. O tikra piena nuo senoves zmones pila i kiausiniene.
Visada pilam pienas ir labai skanu manau kad tas sėfas pats net neragauja ka kepa arba zurnaliste svaigsta nesamones
Visada pilam pienas ir labai skanu manau kad tas sėfas pats net neragauja ka kepa arba zurnaliste svaigsta nesamones
VISĄ laiką VISI pylė, bet ne, atsirado gi kažkoks "proto bokštas"...
sakoma, kad del skonio nesigincijama, bet kad pieno nepilt i kiausiniene, tai nesamone tikra, vienam kiausiniui reikia du saukstus pieno ir labai gerai isplakti, tada iseina puri iskili ir skani, be pieno kieta ir sausa sukritus o ir kiausiniai turi buti kaimiski, tuomet ji buna geltona ryskiai ir daug gardesne, nera net ka lyginti su valdiskais.Na bet jei kam patinkia kiausiniene kieta kaip guma, tai gali ir nieko nepilti:)
@nesamone
Daug metų vietoj pieno pilu vandenį, vadovaujuosi lietuviu šefų patyrimais, berods Čepracko, skanu
@Dalia
Aš tai pilu stiklinė žaibo alaus, gaunasi dar puresni
Nesutinku su šiuo Londono šefu. Išplaktas su pienu kiaušinis ir iškeptas yra purus ir labai skanus. Blefuoja šefas.
@cha
Ant mūsų namų slenksčio karas, o čia apie kažkokius sušiktus kiaušinius malat
@Ai
O tai valgyti nereikia?
REKLAMA
REKLAMA
Jokiu būdu į kiaušinienę nepilkite pieno: paaiškino, kodėl