• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skanūs, traškūs ir dar karšti garuojantys vafliai – tikriausiai daugelis neatsisakytų tokio gardėsio. Šiandien dalinamės su jumis autentišku senovinių vaflių receptu. 

3

Skanūs, traškūs ir dar karšti garuojantys vafliai – tikriausiai daugelis neatsisakytų tokio gardėsio. Šiandien dalinamės su jumis autentišku senovinių vaflių receptu. 

REKLAMA

Vafliams reikės: 200g sviesto, puodelio cukraus ~200g, puodelio miltų ~140g, 5 didelių kiaušinių, vanilės, 1 a.š. kepimo miltelių.

Gaminimas:

Sviestą išlydyti ir atvėsinti. Kiaušinius išplakti su cukrumi, kol cukrus ištirps. Supilti atvėsusį sviestą, į masė sijoti miltus su kepimo milteliais. Gerai išmaišyti ir berti vanilę (galima rinktis kitus prieskonius, kaip cinamoną, romą, migdolų aliejų).

Vafline patepti sviestu ir gerai įkaitinti, kepti iki norimo apskrudimo. Jai norite susukti, tai daryti reikia iš karto vaflinėje, nes jie labai greit sukietėja, ir tampa traškūs.

Šaltinis: Skanūs kąsneliai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų