Unikalus gaminys
Naujo gaminio receptūrą sumanė jau beveik 25 metus „Daumantų“ pagardų receptus kuriantis skonio meistras Algis Kairys. Netikėtai panaudojęs kvapnų egzotišką atogrąžų vaisių klasikiniame tirštame majoneze technologas suteikė produktui iki šiol nebūdingo skonio, kvapo bei išskirtinės spalvos. Įspūdinga saldžiarūgščio skonio naujiena pagardinta unikaliu prieskonių mišiniu. Rinkai pateiktas inovatyvus produktas patiko vartotojams ir buvo įvertintas „Metų gaminio“ komisijos.
Įteiktas aukso medalis
Dviejų lygių ekspertų ir įvairias pramonės ir verslo šakas atstovaujančios komisijos sprendimu „Daumantų“ majonezui paskirtą aukso medalį gruodžio 11 dieną Vyriausybėje įmonės vadovui Robertui Neimontui įteikė Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Robertas Dargis. Renkant geriausius maisto eksponatus autoritetinga komisija vertino jų sudėtį, maistinę vertę, technologinius ypatumus, juslines savybes, prekinę išvaizdą, gamybos ekologiškumą bei vartotojų atsiliepimus.
Pagardins patiekalus
Naujas egzotiško skonio ir kvapo majonezas – atradimas kulinarijos žinovams, eksperimentų mėgėjams, kūrybiškoms ir skubančioms šeimininkėms. Tai majonezas išmanančiam maisto gamintojui ir gurmanui. Idealiai tinkantis išskirtiniams patiekalams paruošti. Majonezas „MangoMajo“ tinka prie keptos arba virtos vištienos patiekalų. Išbandykite jį gamindami plikytų ryžių salotas su vištiena. Ypatingai gerai majonezas tinka su plonai pjaustytais kartokais raudonaisiais kopūstais.
Tinka su jūros gėrybėmis
Dėl savo spalvos ir unikalaus skonio majonezas labai tinka įvairiausiems užkandiniams sumuštiniams (kanape) ruošti. Gaminant kanape „MangoMajo“ majonezas geriausiai derės su vytinta jautiena, virta vištiena ir meduje arba baltame vyne troškintomis krevetėmis. „MangoMajo“ puikiai pabrėžia subtilų jūros gėrybių skonį. Ypatingai ryškų ir savitą skonį majonezas suteikia rūkytos žuvies patiekalams.
Labai tinka meksikietiškoms tapas ruošti.
„Daumantai LT“ – vienas didžiausių pagardų gamintojų Baltijos šalyse. Fabrike gaminama daugiau kaip 100 skirtingų pavadinimų „Daumantų“ prekės ženklo majonezų, pomidorų padažų, kečupų, garstyčių, adžikų ir ekologiškų produktų.
Produktų gamyboje naudojamos tik aukštos kokybės žaliavos, kurios kruopščiai atrenkamos laikantis įmonėje įdiegto „British Retail Consortium (BRC) Global Standard for Food Safety“ standarto reikalavimų.
Įmonė taip pat aktyviai dalyvauja įvairiose socialinėse iniciatyvose bei teikia paramą vietos bendruomenei.