• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas – tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingredientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas – tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingredientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

REKLAMA

2 porcijoms reikės:

  • 1 kg nuskustų bulvių;
  • 200 g triušienos juosmeninės dalies file;
  •  2 kiaušinių;
  • 1 a. š. džiovintų krapų;
  • 1 a. š. džiovintų česnakų;
  • druskos.

Padažui:

  • 3 v. š. majonezo;
  • 2-3 a. š. maltų krienų;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų.

Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.

Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingridientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu. Skanaus.

P. S. kad bulvės nepajuoduotų, galite įdėti 2 tabletes C vitamino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų