2 porcijoms reikės:
- 1 kg nuskustų bulvių;
- 200 g triušienos juosmeninės dalies file;
- 2 kiaušinių;
- 1 a. š. džiovintų krapų;
- 1 a. š. džiovintų česnakų;
- druskos.
Padažui:
- 3 v. š. majonezo;
- 2-3 a. š. maltų krienų;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų.
Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingridientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu. Skanaus.
P. S. kad bulvės nepajuoduotų, galite įdėti 2 tabletes C vitamino.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!