• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą Vilniuje, išskirtiniame restorane buvo surengta gurmaniška degustacinė vakarienė, kuri nepaliko abejingų. Pasigardžiuoti šviežia žuvimi ir jūros gėrybėmis neatsispyrė būrys žinomų šalies žmonių.

42

Trečiadienio vakarą Vilniuje, išskirtiniame restorane buvo surengta gurmaniška degustacinė vakarienė, kuri nepaliko abejingų. Pasigardžiuoti šviežia žuvimi ir jūros gėrybėmis neatsispyrė būrys žinomų šalies žmonių.

REKLAMA

„Tik ką grįžau iš Tailando, kur ilsėjausi su savo vyru. Tikriausiai visi žino, kad ši šalis ir jūros gėrybės yra neatsiejamas dalykas. Labai smagu, kad ir Vilniuje yra tokių restoranų, kur gali pasimėgauti mano mėgstamais, o svarbiausia šviežiais patiekalais. Nors su vyru esame labai užsiėmę, tačiau turime tradiciją sekmadienius leisti kartu. Mėgstame aplankyti įvairius restoranus, o žuvies ir jūros gėrybių yra vieni mėgstamiausių“, – kalbėjo vakaro viešnia Simona Nainė.

Dažnas restoranų lankytojas renginių organizatorius ir komunikacijos specialistas Saugirdas Vatulionis neslėpė turintis silpnybę žuviai ir jūros gėrybėms. „Už tuną galiu žudyti ir to net neslėpsiu! „Šiaurės jūrą“ aš atradęs labai seniai. Čia dažnai einu valgyti tuno tartaro ar kepsnio. Tiesa, man labai patinka, kad dabar, kai visi restoranai piktybiškai sukėlė kainas, šita mano mėgiama vieta jas nuleido! Tai dabar džiugina ne tik skrandį, bet ir mano piniginę“,- juokėsi žinomas vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Įvertinti „Šiaurės jūros“ degustacinį meniu atvyko ir Indrė ir Jogaila Morkūnai. Renginių organizavimo įmonės vadovas yra dažnas svečias „Šiaurės jūroje“, mat ateina čia valgyti dienos pietų. Morkūnai juokėsi, jog anksčiau itin dažnai lankydavosi restoranuose, tačiau planus pakoregavo dukters Barboros gimimas. „Šiuo periodu dažniau vakarieniaujame namuose. Jogaila puikiai gamina valgyti – kiekvieną kartą jam pavyksta mane nustebinti“, – šypsojosi I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

REKLAMA

Tiesa, pomėgis lankytis restoranuose nedingo. Kartą per savaitę Morkūnai keliauja vakarieniauti į miestą – pirmagimę palieka močiutei. Žuvis dažnas patiekalas ant Morkūnų stalo, tad degustacine vakariene pora nenusivylė. „Džiugu, kad Vilniuje duris atveria vis daugiau restoranų. Anksčiau norint paragauti tam tikros šalies virtuvės tekdavo skristi į užsienį. O dabar visko galima rasti šalia namų“, – džiaugėsi J. Morkūnas.

Restorane taip pat apsilankė floristas Mantas Petruškevičius, verslininkė Asta Dagilienė, odontologas Sergejus Troščenkovas, muzikos prodiuseris Martynas Tyla su gyvenimo drauge Neringa Zeleniūte, verslininkė Agnė Grigaliūnienė su vyru Simonu, atlikėja Dovilė Filmanavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų