• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą planuojate pasiruošti daržoves ilgesniam laikui? Tuomet išbandykite šiuo būdu marinuoti burokėlius, kurie, pasak recepto autorės, tapo jos firminiais.

21

Vasarą planuojate pasiruošti daržoves ilgesniam laikui? Tuomet išbandykite šiuo būdu marinuoti burokėlius, kurie, pasak recepto autorės, tapo jos firminiais.

REKLAMA

Ingredientai: 4 kg. burokėlų, 1.5 kg. pomidorų, 500 gr. svogūnų, 300 gr. česnako, 200 gr. cukraus, 60 gr. druskos, 200 gr. acto, 500 gr. aliejaus.

Gaminimas:

Virtus burokelius sutarkuoti. Pomidorus nublanširuoti ir supjaustyti kubeliais, susmulkinti svogūnus ir česnakus.

Viską išskyrus smulkintus česnakus ir actą sudėti ir virti 30 min.

Sudėti česnakus, supilti actą ir dar apie 10 min. pavirti.

Skanaus.

Šaltinis: http://skanusgyvenimas.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų