Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
čia šūdų krūva, ne patiekalas... vien tas, kad pakepinti po minutę iš abiejų pusių... tai praktiskai tik stipriai sušils ta mėsa, pats pavirsius kažkiek pakeis spalvą...
toliau, patroškinti dar kelias min... nu ok, tai perkais galbūt pilnai, bet ta mėsa vistiek liks ,,žalia,,
tai jau tada geriau pasiimi normalaus, gerai sūdyto, suprieskoniuoto lašinuko, pakirtai su duona, česnaku, raugintu agurkėliu, užgėriai čierką geros, žemaitiškos rūginukės ir būni daug laimingesnis bei sotesnis.
@Minedas Tikrai minediškas mąstymas! Ir užgerk litruku samanės, nesukuklink. Ir taip aišku, kas toks esi.
Tokie patiekalai vakarienei netinka. Nebent norima nutukti.
@Aš , aplamai, norint sveikai ir laimingai gyventi, niekad nereikia klausyt tų ,,specialistų,, dietologų ir visų kitų tų DURNOLOGŲ... valgai ką nori, kiek nori, kaip nori, su kuo nori ir ptoblemų nematau. nei nutukimas, nei sukūdimas, nieko, tiesiog jautisi sotus ir laimingas.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų