Kiaulienos nugarinės kepsniams reikės:
- 4 gabalėlių kiaulienos nugarinės
- Druskos
- Pipirų
- 45 ml aliejaus skrudinimui
- 250 g grybų
- 3 skiltelių česnako
- 120 g tarkuoto kietojo sūrio
- 120 ml grietinėlės
- Vorčesterio padažo
- 100 g špinatų
- Baziliko
Gaminimo eiga:
Keptuvėje ant įkaitinto aliejaus apkepinkite smulkintą česnaką. Grybus susmulkinkite ir apkepkite kartu su česnakais. Pilkite grietinėlę, tarkuotą sūrį ir vorčesterio padažą. Patroškinus sudėkite špinatus.
Mėsą paskaninkite druska ir pipirais, apkepkite ant įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių po vieną minutę.
Mėsą dėkite į keptuvę su grybais ir patroškinkite kelias minutes. Apibarstykite smulkintu baziliku.
Visus profesionalaus virtuvės šefo patarimus išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.
Laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“ žiūrėkite šokiadieniais per TV3 12 val., 16:30 val. ir 22:30 val., per TV8 – 18 val.
Straipsnis parengtas pagal TV3 ir TV8 laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!
toliau, patroškinti dar kelias min... nu ok, tai perkais galbūt pilnai, bet ta mėsa vistiek liks ,,žalia,,
tai jau tada geriau pasiimi normalaus, gerai sūdyto, suprieskoniuoto lašinuko, pakirtai su duona, česnaku, raugintu agurkėliu, užgėriai čierką geros, žemaitiškos rūginukės ir būni daug laimingesnis bei sotesnis.