• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei pritrūkote idėjų jaukioms rudeniškoms vakarienėms – nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ pasiruošusi jums padėti. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti itin sultingus kiaulienos nugarinės kepsnius su išskirtiniu padažu.

Jei pritrūkote idėjų jaukioms rudeniškoms vakarienėms – nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ pasiruošusi jums padėti. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti itin sultingus kiaulienos nugarinės kepsnius su išskirtiniu padažu.

REKLAMA

Kiaulienos nugarinės kepsniams reikės:

  • 4 gabalėlių kiaulienos nugarinės
  • Druskos
  • Pipirų
  • 45 ml aliejaus skrudinimui
  • 250 g grybų
  • 3 skiltelių česnako
  • 120 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 120 ml grietinėlės
  • Vorčesterio padažo 
  • 100 g špinatų 
  • Baziliko

Gaminimo eiga:

Keptuvėje ant įkaitinto aliejaus apkepinkite smulkintą česnaką. Grybus susmulkinkite ir apkepkite kartu su česnakais. Pilkite grietinėlę, tarkuotą sūrį ir vorčesterio padažą. Patroškinus sudėkite špinatus.

Mėsą paskaninkite druska ir pipirais, apkepkite ant įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių po vieną minutę.

Mėsą dėkite į keptuvę su grybais ir patroškinkite kelias minutes. Apibarstykite smulkintu baziliku.

REKLAMA
REKLAMA

Visus profesionalaus virtuvės šefo patarimus išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.

Laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“ žiūrėkite šokiadieniais per TV3 12 val., 16:30 val. ir 22:30 val., per TV8 – 18 val.

Straipsnis parengtas pagal TV3 ir TV8 laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“.

tv3.lt

čia šūdų krūva, ne patiekalas... vien tas, kad pakepinti po minutę iš abiejų pusių... tai praktiskai tik stipriai sušils ta mėsa, pats pavirsius kažkiek pakeis spalvą...
toliau, patroškinti dar kelias min... nu ok, tai perkais galbūt pilnai, bet ta mėsa vistiek liks ,,žalia,,
tai jau tada geriau pasiimi normalaus, gerai sūdyto, suprieskoniuoto lašinuko, pakirtai su duona, česnaku, raugintu agurkėliu, užgėriai čierką geros, žemaitiškos rūginukės ir būni daug laimingesnis bei sotesnis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų