• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu jau namuose turite iš sodo ar sodybos parvežtą moliūgą, tačiau nežinote, ką iš jo pagaminti, drąsiai gaminkite moliūgą - stalo karalių. Savaitgaliui bus nepakeičiama idėja.

7

Jeigu jau namuose turite iš sodo ar sodybos parvežtą moliūgą, tačiau nežinote, ką iš jo pagaminti, drąsiai gaminkite moliūgą - stalo karalių. Savaitgaliui bus nepakeičiama idėja.

REKLAMA

Įdarytas mėsa, daržovėmis bus toks gardus, kad prie stalo sukvies ne tik šeimos narius, bet ir kaimynus. 

Jums reikės: 

moliūgo, vištienos filė, cukinijos, kelių rūšių paprikos, bulvių, moliūgų minkštimo, pievagrybių, morkų. 

Išplaukite moliūgą ir jį išskobkite, nupjaukite jo galvutę, kuri vėliau taps vadinamąja kepuraite. Smulkiai supjaustykite vištieną ir palikite ją pasimarinuoti kelioms valandoms su mėgstamais prieskoniais. 

Tada sudėkite į moliūgą kartu su pjaustytomis kubeliais daržovėmis, smulkintais pievagrybiais. 

Dėkite kiekvieną sluoksnį ir apibarstykite druska arba kitais mėgstamais prieskoniais. Sukraukite įdarą iki pat viršaus. 

Kepkite pusantros valandos įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje. Prieš baigiant kepti užberkite tarkuoto sūrio. Kepkite su uždengta moliūgo kepuraite. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų