Sūdytų lašišų ritinėliai su krevetėmis, putpelių kiaušiniais ir raudonaisiais ikrais - gurmaniško skonio išsiilgusiam gomūriui!
REKLAMA
REKLAMA
Jums reikės:
- 10 gr Aštrių garstyčių
- 5 ml Citrinų sulčių
- 30 gr Krevečių
- 70 gr Lašišos filė be odos
- 20 gr Majonezo
- 3 vnt Putpelių kiaušinių
- 10 gr Raudonųjų ikrų
Pagaminimas
REKLAMA
Įtrinkite lašišos filė druska, pipirais ir tegu pastovi maždaug 6 valandas. Krevetes atšildykite ir užpilkite citrinų sultimis. Filė supjaustykite plonomis juostelėmis, uždėkite krevečių ir susukite ritinėlius. Putpelių kiaušinius išvirkite, perpjaukite pusiau ir ant viršaus uždėkite ikrų.
Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą, garstyčias, citrinų sultis, įberkite druskos ir pipirų.
Skanaus!
Inspiracija: Restoranas "Lokys"
REKLAMA