• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Ilgai laukta vasara jau čia, todėl dar dažniau mėgausimės iškylomis gamtoje ir grilio patiekalais. Vieni populiariausių – kepamosios dešrelės, kurias iškepti netrunka, o jas gardinant skirtingais padažais ir garnyrais, kiekvieną kartą galima susikurti vis kitokį dešrainį. Jei juos planuojate gaminti šį savaitgalį ir norėtumėte savo draugus bei artimuosius nustebinti skonių įvairove, turime gerų žinių – Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ linijos kepamųjų dešrelių asortimentas pasipildė net trimis gardžiomis naujienomis.

Ilgai laukta vasara jau čia, todėl dar dažniau mėgausimės iškylomis gamtoje ir grilio patiekalais. Vieni populiariausių – kepamosios dešrelės, kurias iškepti netrunka, o jas gardinant skirtingais padažais ir garnyrais, kiekvieną kartą galima susikurti vis kitokį dešrainį. Jei juos planuojate gaminti šį savaitgalį ir norėtumėte savo draugus bei artimuosius nustebinti skonių įvairove, turime gerų žinių – Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ linijos kepamųjų dešrelių asortimentas pasipildė net trimis gardžiomis naujienomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Renkantis dešreles griliui, svarbu atkreipti dėmesį, kad jų sudėtyje nebūtų nitritinės druskos (E250), nes būtent tokios dešrelės yra tinkamos kepti aukštoje temperatūroje, t. y. ant laužo ar grilyje. Žinoma, jei norite tikrai kokybiškų dešrelių – reikėtų rinktis tik aukščiausios rūšies, kurios atitinka aukščiausius kokybės standartus. Noriu pabrėžti, kad „Heat & Eat“ kepamųjų dešrelių gamybai naudojame itin aukštos kokybės vištieną, kuri yra užauginta be antibiotikų. Svarbi ir galimybė rinktis, todėl Vilniaus paukštynas siūlo kepamųjų dešrelių įvairovę tam, kad kiekvienas vartotojas atrastų sau mėgstamą“, – sako Vilniaus paukštyno naujų produktų kūrimo technologė Eglė Mačerinskienė.

REKLAMA

Anot jos, Vilniaus paukštynas buvo pirmasis būtent kepamųjų vištienos dešrelių gamintojas Lietuvoje. Jas galima kepti ant grilio, orkaitėje ar keptuvėje, o speciali technologija užtikrina, kad dešrelės išliktų itin sultingos.

„Klasikinės“ – dešrelės, apdovanotos aukso medaliu

Maisto ekspertės teigimu, populiariausios ir vartotojų mėgstamiausios Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ linijos virtos kepamosios dešrelės yra pagardintos džiovintais pomidorais ir bazilikais bei „Klasikinės“.

REKLAMA
REKLAMA

„Jomis vartotojai mėgaujasi jau ne vienerius metus. Šios dešrelės yra itin universalios – tinkamos naudoti įvairiuose patiekaluose, jose puikiai atsiskleidžia ir aukščiausios kokybės vištienos skonis. Beje, vienos jų – „Klasikinės“ – apdovanotos „Metų gaminio 2022“ aukso medaliu. Mums tai be galo svarbus įvertinimas, kuriuo didžiuojamės“, – sako E. Mačerinskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Minėto „Lietuvos metų gaminio“ apdovanojimai yra skiriami aukštos kokybės lietuviškai produkcijai, o kokybei, anot E. Mačerinskienės, Vilniaus paukštynas taiko itin aukštus standartus.

„Pastebime, kad vartotojai vis dažniau domisi, ar vištiena yra užauginta be antibiotikų, taip pat jos kilme, produktų gamybos procesų atsekamumu. Vilniaus paukštynas jį garantuoti gali dėl savo unikalios gamybos grandinės „nuo lauko iki stalo“, kai atsakome už kiekvieną etapą nuo mėsinių viščiukų auginimo iki produktų pristatymo į prekybos vietas“, – teigia maisto technologė.

REKLAMA

Ji priduria, kad tokius išskirtinumus vertina ne tik lietuviai, bet ir dar 40 šalių, į kurias savo produkciją eksportuoja Vilniaus paukštynas, vartotojai.

„Suprantama, kad jei išlaikome tiek daug partnerysčių ir vis atveriame naujas rinkas, mūsų gaminiai turi būti nepriekaištingos kokybės, išskirtinio skonio ir unikalių receptūrų. Nuolat rūpinamės ir skonių įvairove, naudojame tik kruopščiai suderintus prieskonių derinius. Todėl mūsų asortimente savo mėgstamas dešreles gali atrasti daugelis: gardintas kvapniomis žolelėmis, Italija dvelkiančiu bazilikų ir džiovintų pomidorų duetu, tobulai su vištiena tinkančiu mocarela sūriu ar parūkytas“, – sako E. Mačerinskienė.

REKLAMA

Vilniaus paukštyno naujienos – jau parduotuvių lentynose

Kalbant apie unikalias receptūras, maisto technologė pasakoja, kad prie šių naujienų kūrimo dirbo didelė, tikrų profesionalų komanda, kuri džiaugiasi, kad dabar vartotojams gali pasiūlyti tris naujus Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ linijos kepamųjų dešrelių skonius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vasarai skirto asortimento naujienas kurti pradėjome dar rudenį. Kruopščiai ieškojome geriausių derinių, receptūras vis tobulinome, rengėme ne vieną degustaciją. Tam, kad išgrynintume tris geriausius variantus, reikėjo sukurti ir išbandyti maždaug dvidešimt skirtingų receptūrų“, – kūrybos procesą prisimena E. Mačerinskienė.

REKLAMA

Grilio gerbėjai jau gali išbandyti dešreles, pagardintas džiovintomis žolelėmis ar mocarela, o norintys stipresnio skonio – „Barbeque“. Kaip ir visi Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ linijos produktai, naujųjų skonių dešrelės yra pagamintos iš aukščiausios kokybės vištienos, užaugintos be antibiotikų.

REKLAMA

„Svarbu žinoti, kad visos mūsų sukurtos kepamosios dešrelės yra virtos, t. y. saugios vartoti iš karto, o kepsninėje jas tereikia pašildyti. Tam užtenka vos poros minučių“, – dalijasi maisto technologė.

Į grilio „Fiestą“ – su karštai rūkytos vištienos užkandžiais

Vilniaus paukštynas grilio gerbėjams turi ir daugiau gerų žinių. Į Vilniaus paukštyno „Fiesta“ produktų linijos asortimentą grįžo jau pamėgtų skonių vištienos šlaunelių mėsos šašlykai su populiariuoju pipiriniu, sakartvelišku arba švelniu marinatu bei vištienos filė šašlykas, pagardintas laiškinių česnakų ir alyvuogių marinatu. O norintys traškiau, gali rinkti Vilniaus paukštyno „Fiesta“ vištienos sparnelius arba blauzdeles su česnakiniu marinatu bei kmynais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skubantys iškylauti ir mėgautis vasara, turėtų išbandyti Vilniaus paukštyno „Fiesta“ produktų linijos vištienos iešmelius su graikišku ir prancūzišku marinatu. Ši vištiena jau yra visiškai paruošta kepti – supjaustyta ir sumauta ant iešmelių. Tai ypač patogu, net nereikia išsitepti rankų, o ir šiems produktams iškepti tereikia 10–15 minučių.

REKLAMA

Tai dar ne viskas. Vilniaus paukštynas pasirūpino ne tik pagrindiniais grilio patiekalais, tačiau ir užkandžiais – karštai rūkytais vištienos sparneliais „Fiesta snacks“. Laukdami, kol iškeps šašlykai, iešmeliai ar blauzdelės, iškylautojai gali mėgautis užkandžiais su laukiniu česnaku, sūria karamele, aštriu Buffalo marinatu arba žolelėmis.

Vilniaus paukštyno griliui skirtus produktus bei užkandžius rasti galite didžiausių šalies prekybos tinklų parduotuvėse ir kitose prekybos vietose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų