Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Komentuoja, kas nematė tarybinės valgyklos, į kotletus dedasi batonas, į maltus šnicelius -duona juoda,o ant viršaus- keptas kiausinis.
@Darius
Kiausinis ant bifstekso
Dedasi skanesni gaunasi
O tikrai dedasi tamsi duona? Kazkaip pirma karta girdziu, kiek zinau tai dedasi batonas
Virginija iš tikrųjų ,tai snicelis vokiškas pavadinimas,lietuviškai tai pjausnys .Beje tai tiesiog atpjautas mėsos gaminys,nemustas ,tik paniruotas džiūvėsėliuose. O tai paprasčiausio maltinio receptas
oi jus virejos,nesigincikit,snicelius daro is mustos ir maltos mesos,juoda duona deda i mal;ta mesa o mustas snicelis apvoliojimas juodos duonos dziuvesiais,tok ir skirtumas
Jei nors kiek domitės kulinarija,tai turėtumėte žinoti,kad šnicelis gaminamas iš muštos mėsos ir dažniausiai iš veršienos.Čia paprasčiausiai maltinukas,tik mandriau pavadinta.
@Aš
Na negirdejau kad snicelis is mustos mesos 30 metu atidirbau maitinimo srityje....
@Naaa
Nezinau kur jus dirbote,as dirbau sovietinese valgyklose,vienur musdavo kitur ne,bet tikras snicelis yra musamas,tik gal virejos kai kur buvo ne tikros❤
@Naaa
Nu dirbot sovietinei valgykloj todel ir negirdejot ;) VIENOS SNICELIS TAI IR YRA TIKRAS SNICELIS, Sitie "SNICELIAI" tai tarybiniu seimininkiu neturejusiu tikros normalios mesos ismislas :)
@Aš
Tai valgykla ir liks valgykla....Pasidomėkite daugiau apie maisto ruošimą ir bus aišku.
kad sniceliaii is mustos mesos ,ne farso...;lyg tai :)
@tai
tikrai ne is mustos mesos.
@Egle
Butent kad tikras snicelis yra is mustos mesos
REKLAMA
REKLAMA
Greitai, lengvai ir pigiai: Ingridos šnicelių receptas iš vaikystės