• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naminiai, kvapnūs, skanūs ir lengvai pagaminami. Tokius kiaulienos šnicelius tv3.lt skaitytojams siūlo tinklaraščio „Ingridux virtuvėlė“ autorė Ingrida. 

Naminiai, kvapnūs, skanūs ir lengvai pagaminami. Tokius kiaulienos šnicelius tv3.lt skaitytojams siūlo tinklaraščio „Ingridux virtuvėlė“ autorė Ingrida. 

REKLAMA

Ji sako, kad šie šniceliai primena vaikystę, o juos paruošti - ne tik lengva, bet ir nebrangu.

Jums reikės:

1 kilogramo kiaulienos faršo, pusantro šaukštelio druskos, žiūpsnelio kvepiančių maltų pipirų, vieno smulkiai pjaustyto svogūno, 5-6 riekelių tamsios duonos, 1 kiaušinio, 100 ml pieno, džiūvėsėlių paniruoti. 

Į faršą sudėkite prieskonius ir svogūną. Duoną užpilkite pienu ir leiskite išbrinkti. Išbrinkusią duoną nuspauskite, įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite. masę sudėkite į faršą ir gerai išminkykite. 

Formuokite šnicelius ir apvoliokite džiūvėsėliuose. 

Apkepkite keptuvėje, o apskrudusius šnicelius dėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. 

Orkaitėje kepkite 20 minučių, 200 laipsnių temperatūroje. 

Šniceliai pavyks traškūs ir sultingi. 

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų