Ji sako, kad šie šniceliai primena vaikystę, o juos paruošti - ne tik lengva, bet ir nebrangu.
Jums reikės:
1 kilogramo kiaulienos faršo, pusantro šaukštelio druskos, žiūpsnelio kvepiančių maltų pipirų, vieno smulkiai pjaustyto svogūno, 5-6 riekelių tamsios duonos, 1 kiaušinio, 100 ml pieno, džiūvėsėlių paniruoti.
Į faršą sudėkite prieskonius ir svogūną. Duoną užpilkite pienu ir leiskite išbrinkti. Išbrinkusią duoną nuspauskite, įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite. masę sudėkite į faršą ir gerai išminkykite.
Formuokite šnicelius ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Apkepkite keptuvėje, o apskrudusius šnicelius dėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Orkaitėje kepkite 20 minučių, 200 laipsnių temperatūroje.
Šniceliai pavyks traškūs ir sultingi.
Skanaus!