Visai neseniai ji su savo gerbėjais pasidalijo ryžių trapučių batonėlių receptu. Jie tiks, kaip pati Indrė sako, pasilepinimui.
Indrė Burlinskaitė dalijasi receptu: apsilaižysite pirštelius
(34 nuotr.) Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrės Burlinskaitės receptas (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta (nuotr. Ambergoldphoto.com)
Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta (nuotr. Ambergoldphoto.com)
Indrė Burlinskaitė su mylimuoju (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė su mylimuoju (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė su mama (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (tv3.lt fotomontažas)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Liudas Vaisieta ir Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Vidajos Vileišaitės makiažas: Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Liudas Vaisieta, Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė gimtadienio puotoje (nuotr. asm. archyvo)
„Jiems pasigaminti reikės: 50 g. ryžių trapučių, 50 g. riešutų sviesto, 30 g. kokosų aliejaus, 70 g. šokoladinio proteino miltelių, 50 g. kokoso drožlių, 200 ml. pieno“, – pasakojo Indrė.
„Riešutų sviestą ištirpiname su kokosų aliejumi, susmulkiname ryžių trapučius, įmaišome aliejaus ir sviesto tirpinį. Supilame likusius ingredientus. Rankomis formuojame batonėlius ir dedame į šaldymo kamerą kelioms valandoms“, – sakė Indrė.
Nuotraukos – galerijoje
REKLAMA