• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Tikriausiai kiekviena moteris svajoja suspėti viską – turėti puikią karjera, nuosavą verslą ir išpuoselėtą grožį. Televizijos ir radijo laidų vedėjai Gabrielei Martirosianaitei, atrodo, pavyksta viskas – ji ne tik veda laidas, bet ir vadovauja dviem savo verslams.

 Tikriausiai kiekviena moteris svajoja suspėti viską – turėti puikią karjera, nuosavą verslą ir išpuoselėtą grožį. Televizijos ir radijo laidų vedėjai Gabrielei Martirosianaitei, atrodo, pavyksta viskas – ji ne tik veda laidas, bet ir vadovauja dviem savo verslams.

REKLAMA

Jau šį šeštadienį TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ žinoma mergina pasakos apie žinomumą ir žmonių dėmesį, paatviraus apie valgymo įpročius, kurie daugelį gali ir nustebinti, ir atskleis, kaip ji suspėja suderinti tiek veiklų ir visuomet atrodyti nuostabiai.

Šį kartą kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ lankysis trys puikūs bičiuliai: G. Martirosianaitė ir jos draugas plaukų stilistas ir kirpėjas Valerij Gigevič, kurie virtuvėje taps priešininkais – stengsis pagaminti kuo skanesnį patiekalą. Draugų sugebėjimus vertins tikras gurmanas, aktorius, šokėjas ir choreografas Gytis Ivanauskas.

Sunku patikėti, kad šiandien savo 27-ąjį gimtadienį švenčianti tituluota gražuolė G. Martirosianaitė suspėja tiek daug. Laidos žiūrovams mergina pasakos, kad visuomet nemėgo sėdėti vietoje ir net dabar pagalvoja apie naujas veiklas. Nepaisant daugybės darbų Gabrielė atrodo tiesiog puikiai – kaip jai pavyksta visą suspėti ir kaip ji reaguoja į gerbėjų dėmesį?

REKLAMA
REKLAMA

Jauna moteris atskleis, kad dėl didelio darbo krūvio kartais nukenčia jos mityba. „Neturiu labai didelių taisyklių, o galbūt reikėtų turėti. Nebūtinai valgau sveikai ir jūs mane taip pat pamatysite greito maisto restorane, aš mėgstu tokį maistą“, – atviraus mergina.

REKLAMA

G. Martirosianaitė taip pat atskleis, be kokio produkto neįsivaizduoja savo kasdienybės. „Neslėpsiu, kad jeigu kažkas iš mano gyvenimo išbrauktų bulvinius patiekalus, aš turbūt verkčiau labai gailiai“, – juoksis laidų vedėja ir pasakos, kad nors žmonės ją dažnai atpažįsta, gerbėjų dėmesys jos nevargina. Televizijos žvaigždė tikins, kad stengiasi šių dalykų per daug nesureikšminti: „Esu prie to pripratusi. Kartais žmonės prieina, bet aš to nesureikšminu ir nesusireikšminu.“

REKLAMA
REKLAMA

Išmaniojo dienos pietų restorano „ilunch“ virtuvėje šeštadienio rytą skambės juokas ir užsimegs ne tik atviri pokalbiai, bet ir azartiška kulinarinė kova. Gabrielė su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene ruoš mėsos kepsnį šoninės marškinėliuose, o Valerij, padedamas „Kamado BONO“ grilio šefo Kristupo Krivicko, gamins muštą kiaulieną tortilijoje.

Draugų kulinarinius sugebėjimus vertinsiantis G. Ivanauskas atskleis esantis tikras kulinaras – savo virtuvėje žinomas aktorius dažnai išbando naujus patiekalus ir eksperimentuoja. Laidos žiūrovams G. Ivanauskas papasakos apie tai, iš kur semiasi energijos daugybei savo veiklų ir apie pernai atsiradusį ir išgarsėjusį savo personažą Lolitą.

Kokiais patiekalais save dažnai lepina G. Martirosianaitė? Kodėl jai nepavyko viena iš paskutinių draugų vakarienių?

Visa tai ir dar daug daugiau sužinosite jau rytoj 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų