Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Pirma iš svajoklių neuždirbsi ir teks atsiprašinėti mamų su baubenčiais kūdikiais. Pereiti prie restorano visai šeimai. Nespjauk į balą iš kurios gali tekt gerti )
Galės eiti kepti kebabu turbūt ka sugebėtu geriausiai
Kelinta savo šūdina užkandine uždaro
nieko tokio ,kad uzsidarai,nes brangu,zmones pigiai ir skaniai issivirs namie,bulves dabar pigios
Konkurencija tikrai labai didelė. Kiti tiesiog pasidarė įdomesni
Vaje kaip išgasdino, kas dabar bus, kur šalies milijonieriai ir valdžios ponai eis vakarieniauti, matyt premjerei belieka pasigaileti vargšo šio ir kitu bankrutuojančiu restoranu verslininku, imančiu po 500 eur už vakariene, ir pulti mažinti PVM ar visai jiems mokesčius nuimti, kad daugiau pelno jie uždirbtu, nes kitaip žada visi eit i gatves streikuoti, čia gi jums ne kokiu traktoristu streikas, juk Lietuvai ne prestižas, dar užsienio spauda parašys, kur AiG reiks akis deti Paryžiuje...
Liaudis per vasarą visus pinigus Palangoj ir Nidoj prabaliavojo, o jo restoranui ir nebeliko
Jei virtum cepelinus,nereikėtų skūstis.
Priežastis labai paprasta: restorane kainos kaip Paryžiaus centre fine dining restorane. Bet dar palyginkim kiek žmonių Paryžiuj išgali mokėt tokias kainas ir kiek Vilniuj, jau nekalbu apie turistų skaičių
@o
taip. rinka mažutė
Nu nelabai sukūdo,sakyčiau, 10 metų į minusą dirbdamas:)
REKLAMA
REKLAMA
„Gastronomiką“ uždarantis Liutauras Čeprackas prabilo apie priežastis: „Būsiu atviras“