• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio vakarą kviestinė Vilniaus publika mėgavosi magiškiausiu vakaru mieste – „Vakariene su „Borges“. Restorano svečių laukė kvapą gniaužianti miesto panorama bei stebinantys patiekalų skoniai.

50

Ketvirtadienio vakarą kviestinė Vilniaus publika mėgavosi magiškiausiu vakaru mieste – „Vakariene su „Borges“. Restorano svečių laukė kvapą gniaužianti miesto panorama bei stebinantys patiekalų skoniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Elegantišku stiliumi išsiskyrusi „69 danguje" narė Ingrida Martinkėnaitė neatsisakė paragauti išskirtinių patiekalų užsirišus akis. Moteris prisipažino, kad jai tai - tikras išbandymas.

REKLAMA

„Iš tiesų truputį neramino valgymas nematant. Nežinia, ar pataikysi, ar į akį įsidursi. Tiesą sakant, man mieliau matyti patirkalą, vis gi mėgstu estetiškos išvaizdos patiekalus", – atskleidė atlikėja.

Į gurmaniškų skonių sūkurį svečius įsuko restorano vadovas Arūnas Stoškus. Jis pristatė šešis vasariškus patiekalus.

REKLAMA
REKLAMA

Į renginį, kurį vedė žavioji Daiva Tamošiūnaitė-Budrė,  atvykti nepamiršo Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru, Ingrida Martinkėnaitė, Simona Starkutė, Solveiga Mykolaitytė, Viktorija Jakučinskaitė su mylimoVitalijumi Jančenkovu, Vaida Skaisgirė, Gražina Baikštytė, Inga Jablonskė, Audronė Bunikienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šios vakarienės sriuba – degintų ir rūkytų pomidorų šalta sriuba su migdolais, pagardinta aliejumi, kuris pasižymi intensyviu skoniu, bet jame nėra nei įkyraus kartumo, nei deginančių pipirinių natų. Taip pat svečiai ragavo gaivios gražgarsčių salotos su apelsinais ir greipfrutais, uogomis, kurios buvo paskanintos aliejumi.

REKLAMA

Karštas patiekalas buvo išties įspūdingas – garuose ruoštas juodasis paltusas su salierų muslinu ir šviežiais brokoliais, o desertui – uogų pana cota su alyvuogių aliejumi, pasižyminčiu migdolų aromatu ir lengvu kepto obuolio prieskoniu“, – patiekalus pristatė A. Stoškus.

Magiškumo gardžiai vakarienei suteikė netikėtas sumanymas, renginio svečiams užrišti akis. Organizatoriai tikri – tokiu būdu atgimsta visi skonio receptoriai, tad ragautojai buvo papirkti nepriekaištingu patiekalų skoniu. Tuo tarpu maisto pateikimas neturėjo jokios reikšmės. Renginio metu vyko savotiškos varžybos, kurių metu svečiai turėjo atspėti, ką ragavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų