Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Darau taip pat tik mėsą skaninu česnaku o ne kepintu svogūnu . Kažkada ir aš gaminau su svogūnais, bet pabandžius su česnakais man labiau patiko..kiekvienam pagal savo skonį.
Aš seniai tokius gaminu, tačiau mušu 1 kiaušinį, nes nuo 2 būtų per skysta.
Tikraii nieko naujo visos šeimininkės taip daro Mano dukra 12 m mokėjo tokius skanius iškept Visos moka ne paslaptis nėra kuo girtis
@Liepa
..........na , moterys, jusu izulumui nebera ribu..... gerai jus mokat....bet juk yra jaunu seimininkiu.... pradedanciu savarankiska gyvenima....gal ne viska moka.... aciu JUMS labai uz recepta....
Nesuprantu?kas čia naujo, visos šeimininkės ta pati daro nua senų laikų, dėmesio stoka tai moteriškei, ar gudriau negali ką sugalvot, pastebėjau, kad rašo tokius receptus, kad kitos gali parašyt dar kitokiu, jos tyli, dirba savo darbus ir nelenda kaip ši "virtuvės meistrė"
@Aldona
O tau nuo to geriau pasidarė, kad išsiputojai. Nenori neėsk.
@I
Nu aš tai pavizdžiui nežinojau, ačiū už receptą, niam niam.
@Aldona
tegul rašo ir kitos, kas joms draudžia? O man visai įdomu, net seilė nutįso.
@Aldona
Tai tu ir parašyk savo receptą. Pažiūrėsime kokie pas taves kulinariniai gebėjimai...
@Nesveikas
Cia peniai Aldonai
@Aldona
Nu sena boba duok savo receptą
@Edvinas
Eik ėst jaunas kumely
REKLAMA
REKLAMA
Gardūs žemaičių blynai pagal Iloną: „Visada darau pagal šį receptą“