Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Puikus receptas ,nostalgija apėmė
Ble komentarai tai na, jūs debilai lietuviai ir taškas. Guliašas gavosi liux
Nusisneka svarei majonezą garsticias deda irdar raugintą agurką mesa papriekoniuoji pakepini keptuveje rebaluose sudedi į puodą pridejus priekonių ir troskini baigiant troskinti dedi druska pomidorų padazą ar pastą ir miltų atskirai suplaki koki sauksta su vandenių viską supilį ant guliaso dar kelias min patroskini skanumelis galima valgiti su darzovemis raugintu agurku bulviu kose skanumelis o netas ju marmalas.
Gal budavo mesos. DAVAR MESOS MAZAI TIK PADAZAS.
Vemt noris vien nuo antrastes
Vemt noris vien nuo antrastes
Net neskaičius pasidarė šlykštu, vien nuo žodžių ( toks kaip mokykloj)
Vistik tarybiniais laikais buvo skanesnis ir tikresnis maistas negu dabar kaip raso desreles 90% mesos. Absurdas kad 10% like yra meslas o ta mesla sugeba biznieriai parduot kaip maista.
@Taip
Aha, geresnis, kai įjungdavo mėsmales mėsos kombinate, su visom ten likučius ėdančiom žiurkėm sumaldavo. O virtų dešrų ten dirbęs vet.gydytojas nepatarė mum valgyt. Nieko nebuvo geresnio, tik nieko nežinojo žmonės
Tikrai tarybinis mokykloj su majonezu....dar parmezano trūksta
Majoneza reikia pamiršti,koks jo naudojimo laikas,tai kiek ten chemikalų privaryta,ar bent įsivaizduoja.ra sytoja?
REKLAMA
REKLAMA
Gardus tarybinis guliašas – būtent toks, koks būdavo mokykloje