Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Po kebabų pirmas patiekalas gavosi, valio ir iškarto visam pasauliui. Reikia užpatentuoti tokį stebūklą.
Šlapianka su žirneliais! Neregėtas kulinarinis šedevras!
Barakuda Monika vėl nori Šedžiaus
Aik tu durne su savo ta mišrainė mano net močiutė ja mokėjo daryti o jei jau 129 metai
Fui
ATRADIMAS ! MYLĖKITĖS !
ATRADIMAS ! MYLĖKITĖS !
O sūrį fermentini visa gabalą čėla ar prikandimuj?
@Šoperiukas
Dešrą, sūrį, raugintus agurkus ir svogūną supjausčiau nedideliais, pailgais gabaliukais.
Maistą reikėtų mėgti,o valgančius mylėti.Skani senoviška mišrainė,
REKLAMA
REKLAMA
Gardi ir greita mišrainė pagal Audronę: ją pamilo visa šeima