Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Mikaitis vietoj Mikutavičiaus grynas nesusipratimas
Pirma jis necharizmatiškas
Antra jis nesugeba išmastyti ,jam ne kapitonu buti o sedeti tarp ziurovu
Pirma jis necharizmatiškas
Antra jis nesugeba išmastyti ,jam ne kapitonu buti o sedeti tarp ziurovu
Labai neįdomi laida...o jos vedėjas tai labai nemalonus šveplius. O jau kaip jis šlykščiai riaumoja prieš krepšinio varžybas...apima svetima gėda.
@Ладп адаал
Joo per varzybas kol riaumoja ir tamposi Žiurauskas aš visada perjungiu transliacija...tiesiog šlykštu
Joo per varzybas kol riaumoja ir tamposi Žiurauskas aš visada perjungiu transliacija...tiesiog šlykštu
Katleris su Dijora patiko, įdomiai mąstantys. Kita pusė atvirkščiai. Gerda tipinė blondinė su kiaurom smegenim o Mikaitis neturi savo nuomonės. Patiko svečiai.
dijora-laidos veidas kad ir kokia smyksmele,taip kad ka ji bepasakytu ar padarytu yra labai reiksminga,net jeigu nusiperstu braskiu kvapu vistiek visi turi zinoti
Nereikia tu spirgų,atgyvena.Visus baltus grybus:baravykus,voveraites,rūdmeses arkazlėkus iškarto kepti tik ant sviesto(nevirtus) su svogūnais ir česnakiuku.Po to grietinės ar grietinėles.
@Lyra
Neseniai valgiau žirnius su svogūnų ir spirgučių padažu. Skonis neapsakomas, nes žirniai (cieli) tiesiog tirpo burnoje. Ir spirgučiai buvo tokie nei maži, nei dideli, su biški raumeniu ir svogūnai tokio pat dydžio. Pasaka
@Vat
prie alucio tai nepamainomas uzkandis. Pasaka.
@Lyra
tikrai nereikia. Visa skoni sugadina. Uztenka sviesto ir svoguno. Dar galima pipiriuku. Cesnakas irgi visiskai netinka prie baravyku.
Idiotu show su idiotemis. Dviračio dar neišrado per ta asilu demo?
Pažiūrėdavau,šiandien ne,turbūt supratot,kodėl .žiūrėdavai dėl protingo K,įdomaus Marijono,ir pakeitusio-nieko bičas,bet žiūriu į svečius...
@ne
Koks dar Marijonas?
Seniai grybus darome grietinėlės padaže,visus,ne tik voveraites,tai paprasta ir skanu,padarai padažiuką ir tiek,lašiniai,spirgai nebūtina..Ką ji naujo pasakė,taip ir nesupratau..
REKLAMA
REKLAMA
Firminis Dijoros voveraičių receptas sužavės Žiurauską: atskleidė, koks ingredientas patiekalui yra tiesiog būtinas