• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

REKLAMA

110 gramų avižinių dribsnių

500 ml vandens

50 gramų mielių

2 šaukštelių druskos

0,5 stiklinės cukraus sirupo

5 stiklinės kvietinių miltų

aliejaus

Paruošimas:

Dribsnius užpilti karštu vandeniu (0,5 l). Mieles ištirpinti 75 g šilto vandens.

Kai dribsnių košelė atvės, supilti  mieles, sudėti druską, sirupą ir miltus. Išmaišyti. Turi gautis lipni tešla.

Tešlą uždengti ir palikti 2,5 val.

Pamaišyti tešlą medine lopetėle ir supilti  į 2 kvadratines formas, pateptas aliejumi. Tada uždengti ir dar palaikyti 1 val. Kepti 175 laipsnių orkaitėje 50-60 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų