• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV laidų vedėja ir modelis Dijora Petrikonytė atskleidė dar daugiau faktų apie savo ilgametį širdies draugą. Laidoje „Virtuvės istorijos“ ji papasakojo, kodėl mylimojo mitybos įpročiai ją veda iš proto ir, kas rytais neša kavą į lovą. 

TV laidų vedėja ir modelis Dijora Petrikonytė atskleidė dar daugiau faktų apie savo ilgametį širdies draugą. Laidoje „Virtuvės istorijos“ ji papasakojo, kodėl mylimojo mitybos įpročiai ją veda iš proto ir, kas rytais neša kavą į lovą. 

REKLAMA

Laidos vedėja Ilona Juciūtė atkreipė dėmesį į pavydėtiną Dijoros figūrą. Pasirodo, to paslaptis visai ne griežta mityba, o tiesiog greita medžiagų apykaita. 

„Prasilenkiu su sveika mityba ir suprantu, kad ilgia tuo piktnaudžiauti negalėsiu, nes su amžiumi lėtėja medžiagų apykaita, bet labai mėgstu makaronus, picas“, – prisipažino Dijora.

„Velykas šventėme su draugu, jis toks sveikuolis, valgo visiškai neskanų maistą. Prie švenčių stalo prikirtom, kitą dieną jam temperatūra sukilo, skrandis sustojo, vos gyvas žmogus, o aš ryte vėl baltos mišrainės į lėkštę įsidėjau, kavos įsipyliau. Draugas sakė, kad mano skrandis nenugalimas, jam šventės – lyg eilinė darbo diena“, – dalinosi laidos viešnia. 

REKLAMA
REKLAMA

„Išsiskiria mūsų laiko juostos, aš pradedu savo gyvenimą nuo pietų, o mano antra pusė nuo ankstyvo ryto. Todėl ryte gaunu tik bučinukų ir daugiau nenoriu būti judinama. <...> Taigi, niekas mūsų draugystėje kavos į lovą neneša“, – apie gyvenimą kartu pasakojo Dijora.

REKLAMA

„Maistą gaminu aš, nes stengiamės išvengti apsinuodijimo. Jo standartiniai pusryčiai yra 8 virti kiaušiniai, ir daugiausiai du tryniai, tuo tarpu aš pusryčiams valgau deserčiuką su kava“, – mitybos įpročiais dalinosi pašnekovė. 

Paklausta, ar antra pusė neįkvepia maitintis sveikiau, Dijora prisipažino kartą susilažinusi ir priėmusi iššūkį kurį laiką maitintis taip pat, kaip gyvenimo draugas.

REKLAMA
REKLAMA

„Bet buvo labai sunku, toks maistas manęs nesužavėjo. Iki tokio lygio, kad aš išsitraukusi tą 5 produktų sąrašą klausiau, o kodėl man negalima valgyti šaltibarščių, juk sudėtyje yra ir pienas, ir burokėliai, ir agurkas, viskas turėtų būti gerai. Tačiau jis man atsakė, kad, kai produktai susimaišo kartu, įvyksta cheminė reakcija ir negalima valgyti. Tai aš tiesiog galvojau pasiusiu“, – nepasitenkinimo neslėpė D. Petrikonytė. 

Kokį patiekalą paruošė šefas Robertas Svetlauskas ir, kaip jį įvertino damos išvyskite aukščiau esančiame vaizdo įraše. 

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:   

 

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 9.30 val. tik per TV3!  

tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų