• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai už lango kaitina saulė, taip ir norisi suvalgyti ką nors lengvo ir gaivaus. Viena iš nepabostančių idėjų pavasarį yra šaltsriubės. Ypač tiems, kurie nemėgsta įprastų tradicinių šaltibarščių. 

4

Kai už lango kaitina saulė, taip ir norisi suvalgyti ką nors lengvo ir gaivaus. Viena iš nepabostančių idėjų pavasarį yra šaltsriubės. Ypač tiems, kurie nemėgsta įprastų tradicinių šaltibarščių. 

REKLAMA

Taigi, išbandykite daugelį sužavėjusį šios šaltsriubės receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų. Internete netyla komentarai, kad ši šaltsriubė yra labai gardi, o pasukos, kurios naudojamos sriubai, suteikia ypač malonų skonį, o naudojamas graikiškas jogurtas suteikia sotumo jausmo visam vakarui. Ką jau kalbėti apie šviežius ridikėlius ir agurkus, kurių aromatas ir skonis nuteikia ypač vasariškai. 

Paragavę suprasite, kodėl ši šaltsriubė po pirmojo kąsnelio taps jūsų mėgstamiausia. 

Jums reikės:

600 mililitrų pasukų, 100 mililitrų graikiško jogurto, 4 agurkų, 12 ridikėlių, 4 kiaušinių, druskos, krapų, svogūnų laiškų, laiškinių česnakų, pipirų. 

REKLAMA
REKLAMA

1. Iš pradžių kiaušinius kietai išverdame, atvėsiname, nulupame bei stambiai supjaustome. 2. Tuomet ridikėlius, agurkus, krapus, svogūnų laiškus bei laiškinius svogūnus smulkiai supjaustome. 3. Po to daržoves sumaišome su pasukomis, graikišku jogurtu bei prieskoniais. Patiekdamos į lėkštes įdedame kiaušinių. Skanaujame!

Recepto šaltinis: www.worldrecipes.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų