Nepakartojamas gurmaniškas nuotykis pasimėgauti išskirtiniais patiekalais bei pasigrožėti Vilniumi ar Kaunu iš paukščio skrydžio nepaliks nei vieno abejingo.
Pernai restorano „Dinner in the Sky“ organizatoriai svečiams Vilniuje pristatė vienus geriausių virėjų. Vienas jų buvo garsaus prancūzų restorano „La Gernouillèrie“ virtuvės šefas ir savininkas Alexandre Gauthier, pelnęs „The One to Watch" apdovanojimą. Taip pat 50 metrų aukštyje savo sugebėjimus demonstravo Vilniaus „Kempinski“ restorano „Telegrafas“ šefas Ciaran Gantly, bei prabangių restoranų „Degustare“ Rygoje ir „Wiegand“ Taline vadovas Mihkel Heinmets.
Ir šiais metais nuostabiais vaizdais besimėgaujančius svečius savo gastronomine patirtimi bei neįtikėtinais siurprizais stebins geriausi kulinarai. Bus siūlomi pietų, vakarienės ir G.H.MUMM paketai. Daugiau informacijos galima rasti http://www.dinnerinthesky.lt
„Dinner in the Sky“ sėkmingai veikia 45 pasaulio šalyse ir turi griežčiausius saugos reikalavimus, kurie yra vertinami tokiose šalyse kaip JAV, Kanada, Australija, Pietų Afrikos respublika ir kitose.