Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ale ir daktaras ,niekas dėl klimato kaitos neatsisako mėsos,aš daug metų nevalgau ,bet tai darau tik dėl sveikatos,jei pats nesirūpinsi sveikata,daktarai sugadins tik
Nežinau kiek galima ištempti be mėsos,o daržovės ar panašiai,yra dėl geresnio virškinimo, žarnyne lengviau procesai vyksta,o ir skonis visai kitoks,juk ir nuryjant,jei užkandi daržovių, ne taip kemšasi.Ar ne taip yra su sriuba.
Kiaulė yra genetiškai artimas gyvūnas žmogui, todėl mėsa turėtų būti vertingiausia. Mėsą "gadina "pagardai, garnyrai, priedai.
veganizmas yra labai svarbus dideliam bizniui. juk is sojos pagaminti 'mesos' produktai kainuoja tiek pat ar net brangiau nei mesa, o savikaina tai sojos yra kelis kartus mazesne. o sojos plantacijas valdo kaip taisykle didelis biznis. ir sojos plantacijoms veisti ir misku nevengiama pakirti ir t.t ir pan. tiesiog konkurencineje kovoje pasitelkiamos visokiu rusiu organizacijos, kurios dirba ir pudrina protus kartais del pinigu, kartais del isitikinmu. pagal planus, ateinantis etapas- mokestis us gyvulines kilmes produktus, juk gyvuliai yra beveik kalciausi del CO2 ismetimu ir klimato kaitos:):):)
Kaip supratau, tai veganai nevartoja gyvūninės kilmės produktų ir, kaip alternatyvą, vartoja chemikalus (papildus). Iš didelio rašto išėjo iš krašto. :D
tik nepasakokit, kad nutunkama nuo mėsos, tai metabolozmo sutrikimas, o ne konkretaus produkto vartojimas. Jei apykaita normali, niekada nenutuksi. O kodėl ji nenormali, tai čia medicina nieko padaryti negali, jei į greitą maistą ir mėsą kiša visokius papildus, net rasta preparatų, kurie stabdo paukščiams kiaušinių gamybą, visko prisigalvoja, nes nėra tokio nusikaltimo, kurio nepadarytų biznis dėl pelno. Natrio gliutamatą iki šiol negali uždrausti, o tai nusikaltimas.
Neseniai vienas daktarėlis, kalbėdamas apie XIX amžiaus užkrečiamas ligas Lietuvoje, prasitarė, kad visuomenės sluoksniai, kurie srėbė putras iš daržovių ir kruopų, o neturėjo pakankamai baltyminio maisto, negalėjo turėti stipraus imuniteto, kas lėmė jų didesnį susirgimą ir pasekmes žinot kokias. Taip kad užtenka kalbėti apie daržoves ir rodyti reklamą per filmus ir pan., kas geriau valgo, tas ir atsparesnis. Nors pastaruoju metu mes per jokį filmą nepamatysime, kad veikėjai valgo mėsą ar pieno produktus-iš visų galų kyšo porai, paprikos ir visa, ką užaugina pietų Europa ir bando truks pliš prakišti. Taip atsirado ir avižinė košė, kurios lietuviai pusryčiams niekada nevalgė, avižas ėdė arkliai.
Veganui ir pautai zvanas
REKLAMA
REKLAMA
Daktaras apie gyvulinės kilmės produktų atsisakymą: kvaila manyti, kad tai išgelbės pasaulį nuo klimato kaitos