Svarbiausia šios dietos taisyklė – kuo mažiau kalorijų ryte ir daugiau vakarienei.
Pusryčiai (200 kcal)
Galimi valgiarašcio variantai
I variantas: vienas virtas kiaušinis arba kiaušinienė, riekelė padžiovintos duonos, 100 g šviežių sulčių.
II variantas: 1/3 puodelio avižinės košės su 1 stikline nugriebto pieno, 150 g vaisių sulčių.
III variantas: 2 valgomieji šaukštai grūdų košės su 1 stikline nugriebto pieno, obuolys.
IV variantas: 200 g vaisių salotų, 150 g kefyro arba rūgpienio iš nugriebto pieno.
Antrieji pusryčiai (apie 300 kcal)
Galimi valgiaraščio variantai
I variantas: 1 su lupena kepta bulvė, įdaryta 100 g varškės su saldžiu vaisiumi (arba mirkytais džiovintais vaisiais), daržovių salotos, pagardintos saulėgrąžų aliejumi, apelsinas, obuolys arba kriaušė.
II variantas: vegetariškas sultinys, 25 g trintos brinzos, 1 grūdų bandelė (50 g), kriaušė arba obuolys.
III variantas: 2 riekelės padžiovintos duonos, 50 g keptų pupų (pupelių), 100 g šviežių vaisių.
IV variantas: daržovių, sūrio ir dviejų kiaušinių omletas su pomidoro skiltelėmis, žaliaisiais pipirais ir grybais, 1 obuolys.
Vakarienė (apie 500 kcal)
Galimi valgiaraščio variantai
I variantas: karštas pupų (pupeliu) patiekalas, 100 g šviežių vaisių.
II variantas: pusiau pieniška daržoviu sriuba, 25 g trintos lieso surio (brinzos), 1 grūdų bandelė (padžiovinta), 50 g džiovintų abrikosų, pamirkytų su sūriu.
III variantas: 1 didele su lupena kepta bulve, 60 g keptų pupų (pupelių), morkos, kopūstai, 2 stiklinės kefyro, į kuri iįdeti keli smulkinti džiovinti abrikosai.