• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne kartą bandyta, bet pagaliau pavyko taip, kaip norėjosi. Valio!

Jums reikės:


  • 500g maltos jautienos

  • 100g svogūno

  • 620g pomidorų

  • 270g paprikų

  • pora čili pipiriukų [pagal norimą aštrumo kiekį - galima daugiau ar mažiau]

  • 15g česnako [2 skiltelės. nemažos]

  • 400g konservuotų pupelių [naudoju konservuotas pomidorų padaže]

  • šaukštelio druskos, maltų saldžiųjų paprikų

  • 0,5 šaukštelio maltos kalendros, pipirų, dar galima dėti aitriųjų paprikų miltelių [pagal norimą aštrumo kiekį]

  • šiek tiek aliejaus kepimui

  • tarkuoto sūrio


Gaminimas: Maltą jautieną apkepam puode su šiek tiek aliejaus. Svogūną ir čili pipiriukus susmulkinam, paprikas supjaustom, česnaką išspaudžiam.Viską dedam į tą patį puodą. Kepam keletą minučių. Per tą laiką verdančiu vandeniu nuplikom pomidorus. Po poros minučių užpilam šaltu vandeniu. Nulupam odeles, pasmulkinam, dedam į puodą. Pagardinam prieskoniais. Viską troškinam ~20 minučių. Tada sudedam pupeles, patroškinam dar porą minučių. Sriubą pertrinam blenderiu. Mums patinka tokia, kad dar būtų ir pakramtyt truputį, todėl sublenderinu ne iki tyrelės [nors, manau, taip ir norint nepavyktų. Nors gal :) ]

Patiekiam su tarkuotu sūriu.

Taip pat galima pasikepti batono, ištepto česnaku, užtepto sviestu ir pabarstyto krapukais.

Skanaus!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų