• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalakutienos filė – 60 g

Aisbergo salotos – 100 g

Majonezas – 50 g

Šoninė – 30 g

Krutonai – 5 g

Alyvų aliejus – 10 g

Druska, pipirai

Kietasis sūris – 15 g

Vyšniniai pomidorai

Krapai

Petražolės

Svogūnų laiškai

REKLAMA
REKLAMA

Padažas salotoms 1 kg

Garstyčios – 100 g

Alyvų aliejus – 800 g

Ančiuviai – 30 g

Raudono vyno actas – 10 ml

Česnakas – 1 skiltelė

REKLAMA

Nuplaukite salotų lapus, juos nusausinkite ir sumaišykite su majonezu.

Kepkite kalakutienos filė įkaitintoje keptuvėje 7 min., pabarstykite druska ir pipirais. Iškeptą kalakutieną supjaustykite gabalėliais ir uždėkite ant salotų lapų.

Užberkite šoninės, tarkuoto sūrio ir žolelių. Sudėkite vyšninius pomidorus, perpjautus per pusę.

Padažas: suplakite garstyčias su alyvų aliejumi, įdėkite česnako, įpilkite acto ir įmaišykite sutrintus ančiuvius.

Nuotraukas ir receptą pateikė „ARVI KALAKUTAI“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų