Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
nuomonė -čia labai daug cepelinų/Man atrodo ,kad išeiga didesnė pagal šį recepta negu
tarkuoti bulves tarkavimo mašina.Išbandžiau-visai patiko!!!
As darau tokius santykiu viena virta bulve ir trys zalios nusunkiu tarkius nusistovi krakmolas sudedu ji i tarkius ir jokio papildomo krakmolo nededu tik i verdanty vandeny idedu sauksta krakmolo niekada niekas neistezta gaunasi minkstuciai tirpsta burnoje
labai gardu,tik recepta anksciau zinojau
Kame tas "kitaip?"
Skaniausi dzūkiški cepelinai.
Žinote, kad čia visai ne cepelinai, o kažkokie kleckai, irdar iš raudonųjų bulvių, todėlir spalva baisi,kas valgo šitą maistą, manau, kad nėra ragavę tikrų žemaitiškų cepelinų.
@Birutė. Butu miela, jei Birute pasidalintu savo receptu...
@Birutė. Sie cipelinai net neskaniai atrodo
10 šaukštų KRAKMOLO????????? :o
Ląukiau šio recepio
Senu seniausei zinau to ki gaminima senai darau nieko naujo pasene jusu zinios visiskai
@Algis Man irgi keista,kas cia nezino sito recepto. Tik va as nededu i vandeni virimui jrakmolo,kam jis nesuprantu.
Farsley reckon apkeproducts



Farsa reik apkept ir GeraI nuspaust.tarkius.p
Alaukt kol nudistoves ir take krakmola.su details. I tarkius
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų