• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio ,,World recipes“ autoriai siūlo pagaminti cepelinus. O kodėl gi ne? Juk rudenį taip norisi šio to kaloringo ir skanaus. Jei negaminsite šiandien, šį receptą išsisaugokite ir būtinai išmėginkite radę laisvą dieną. 

Tinklaraščio ,,World recipes“ autoriai siūlo pagaminti cepelinus. O kodėl gi ne? Juk rudenį taip norisi šio to kaloringo ir skanaus. Jei negaminsite šiandien, šį receptą išsisaugokite ir būtinai išmėginkite radę laisvą dieną. 

REKLAMA

Ingredientai

Minklei:

10 virtų bulvių, 10 nevirtų bulvių, 10 šaukštų krakmolo, druskos pagal skonį. 

Įdarui:

400 gramų faršo, prieskonių pagal skonį, druskos pagal skonį, 1 svogūno. 

Recepto instrukcijos

1.Pradžioje išvirtas bulves sugrūskite arba tiesiog sumalkite. Nevirtas bulves nuskuskite bei sutarkuokite stambios tarkos pagalba. Įdėkite krakmolo, druskos bei viską suminkykite.

2.Tuomet įdarui susmulkinkite svogūną bei sumaišykite su kiaulienos (arba kitu mėgiamu) faršu. Pagardinkite prieskoniais, pipirais bei druska.

REKLAMA
REKLAMA

3.Tada iš minklės darykite paplotėlius, dėkite į vidų faršo įdarą bei formuokite nedidelius cepelinus. Turėtų gautis apie 20 cepelinų.

4.Po to užvirinkite vandenį bei įdėkite vieną šaukštą krakmolo. Pagamintus cepelinus dėkite į verdantį vandenį bei virkite maždaug 20 minučių. Skanaukite su grietine arba kitu mėgiamu padažu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų