Neseniai trenerė parodė, kaip pasigaminti be galo nuodėmingai atrodančius, tačiau itin gardžius keksiukus.
Burlinskaitės eksperimentas nepaliko abejingų: keksiukų viduje – slaptas ingredientas
(24 nuotr.) Indrės Burlinskaitės receptas (tv3.lt fotomontažas)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrės Burlinskaitės receptas (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (K. Moisiejūnaitės nuotr.) (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (K. Moisiejūnaitės nuotr.) (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (K. Moisiejūnaitės nuotr.) (nuotr. Instagram)
Liudas Vaisieta ir Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. asm. archyvo)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)
„Prieš kelias dienas pasigaminome tobulo skonio BROWNIE keksiukus su „Filadelfijos“ sūrio baltu įdaru. Labai mėgstu eksperimentuoti, todėl išmėginau „margučio“ principą su balta mase, tačiau net ir be jos, vien tik iš šokoladinės masės pagaminti keksiukai bus be proto skanus!
Produktai, kurių reikės:
JUODA MASĖ
• 2 gerai sunokę bananai;
• 2 kiaušiniai;
• 30g. stevia arba kito saldiklio;
• 70g. 99proc. kakavos miltelių;
Viską išsukame mikseriu arba elektriniu kombainu.
BALTA MASĖ
• 200 g. „Filadelfija“ sūrio;
• 30 g. stevios arba kito saldiklio;
• 2 kupini v.š. graikinio jogurto.
Viską gerai išmaišome arba išsukame mikseriu.
Juodo šokolado plyta (pusę dėsim į keksiukus, kitą pusę paliksim padažui). Šokoladinis padažas: 50 g. juodo šokolado, v.š. kokoso aliejaus. Viskas ištirpinta ant silpnos ugnies“, – rašė Indrė bei pridėjo vaizdo įrašą, kuriame matomas visas gamybos procesas.
Visą receptą galite pamatyti čia:
REKLAMA