Lietuviško skonio pica.
Jums reikės:
- 4 vnt bulvių
- 2 gr druskos
- 200 gr fermentinio sūrio
- 2 šaukštai grietinės
- 2 vnt kiaušinių
- 200 gr kumpio arba dešros
- 2 šaukštai miltų
- 100 gr paprikos
- 1 gr pipirų
- 50 gr svogūno laiškų, arba svogūno
Paruošimas:
Bulves smulkiai sutarkuojame, įberiame druskos, pipirų išmaišome ir sudedame į kepimo formą. Kiaušinius išplakame su grietine bei miltais ir supilame ant bulvių. Kumpį ar dešrą, papriką supjaustome kūbeliais, sutarkuojame sūrį, susmulkiname svogūno laiškus ar svogūnus, viską išdėliojame ant picos viršaus. Pabarstome fermentiniu sūriu. Kepti karštoje orkaitėje apie 30 min.
REKLAMA