61 metų kirpėjas iš Didžiosios Britanijos Puritono miesto įpareigojo savo artimuosius, kad šie jam numirus jo pelenus išbarstytų Hunspill upės žuvims. Ant šios upės kranto vyras nuolat žvejodavo, praneša „The Telegraph“.
Pildydami paskutinę Peterio Hodge valią, giminaičiai po kremavimo sumaišė jo kūno pelenus su 30 svarų (1 svaras apie 0,5 kg) žuvų maisto, kurį jis būdamas gyvas naudojo kaip masalą.
Vyro žmona ir dukra įmetė po saują šio mišinio tokiu būtų pradėdami atsisveikinimo ceremoniją, kurioje taip pat dalyvavo velionio draugai.
„Jis visada norėjo, kad jo pelenus suvalgytų žuvys, kad po mirties galėtų plaukioti upe aukštyn ir žemyn“, - pasakojo sutuoktinė.
Peteris Hodge buvo užkietėjęs žvejys, jis žvejojo nuo 20 metų ir prie upės eidavo keletą kartų per savaitę.