Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
geriausios skonines savybes yra lietuvisku ir norvegisku braskiu
o trasas ir chemija naudoja tik stambieji lietuvos ukininkai bobutes auginancios keleta aru braskiu tu chemikalu nei pavadinimu nezino
Agronomas antram ir trečiam komentarams
Agronomas antram ir trečiam komentarams
Mitas reikalingas svetimiemas prekes išstumti.
visiskai pritariu antram komentarui :)
Kodel skleidziamas toks mitas, kad lietuviskos braskes, obuoliai, darzoves yra uzauginti naudojant maziau trasu ir kitokiu chemikalu? Ar auginimo technologijos ne tos pacios visur? Ar negali lietuviai ukininkai isigyti tu paciu chemikalu, kaip ir lenkai ar ispanai? Netikiu, kad lietuvis ukininkas butu toks altruistas ir samoningas, kad aukotu savo didesni derliu vien del to, kad zmones gautu sveikesni produkta. Patriotizmas gerai, bet ne naivumas.
"Anot jo, Lenkai geriausias uogas išveža į Vokietiją, Angliją, o kas lieka, suveža į Lietuvą ir numuša kainas"
Tikra nesąmonė. Lenkijoje braškės taip nerūšiuojamos. Paprasčiausiai lenkai braškes pigiau parduoda dėl didesnės pasiūlos pačioje Lenkijoje.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų