• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norite nustebinti savo artimuosius gardžiu patiekalu? O galbūt atsibodo tradicinis balandėlių variantas? Išbandykite šį ypatingai gardų balandėlių troškinį, kurio receptu su skaitytojais dalinasi „Skanus gyvenimas" autoriai. 

Norite nustebinti savo artimuosius gardžiu patiekalu? O galbūt atsibodo tradicinis balandėlių variantas? Išbandykite šį ypatingai gardų balandėlių troškinį, kurio receptu su skaitytojais dalinasi „Skanus gyvenimas" autoriai. 

REKLAMA

Balandėlių troškiniui reikės: petražolių, 200 ml. grietinės, 200 ml. pomidorų padažo, 800 ml. jautienos sultinio, pipirų ,1 a. š. druskos, 200 gr. nevirtų ryžių, 2 morkos tarkuotos, 1,5 kg susmulkinto kopūsto ( tobula, jei jis šviežias), 2 svogūno galvos supjaustytos kubeliais,  0.5kg. maltos jautienos, 0.5 kg. maltos kiaulienos.

Gaminimas:

Keptuvėje apkepinti faršą, kol nebebus rausvas.

Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstus, svogūnus,morkas ryžius, faršą, druską, pipirus.

Sudėti į uždengiamą kepimo indą, supilti sultinį ir kepti uždengtą iki 175° C. įkaitintoje orkaitėje 1 val.

Po valandos supilti permaišyta pomidorų padažą su grietine išmaišyti, uždengti ir dar kepti 30 min.

Pabarstyti petražolėmis.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų