Pirmadienį, spalio 15-ąją, dienos šviesą išvydo akcijos naujovė – iniciatyva „Išsipildymo akcijos įkvėpti“. Joje dalyvauti kviečiamos įmonės ir geros valios žmonės, norintys prisidėti prie globos namuose augančių vaikučių bei Lietuvos ligoniukų sveikatinimo, lavinimo, integracijos ir svajonių išpildymo.
„Devyni iš dešimties mėgsta šokoladą, o dešimtas meluoja“ – vadovaudamasi tokia išmintimi virtuvės žurnalistė Beata Nicholson vakar pradėjo iniciatyvą „Išsipildymo akcijos įkvėpti“ ir pristatė pirmąjį „Beatos virtuvės“ ženklu pažymėtą maisto produktą – karštą šokoladą, pagardintą cinamonu, gvazdikėliais ir net aitriosiomis paprikomis.
Šią saldžią svajonę išradingajai B. Nicholson padėjo įgyvendinti Giedraičių šokolado manufaktūra „Chocolate Naive“, kur rankomis šokoladas gaminamas nuo pat jo ištakų – kakavos pupelės. Čia susmulkinus aukščiausios kokybės rūšinį šokoladą gaunamos „Beatos virtuvės“ šokolado drožlės.
„Ypatingasis pasaulinio garso gourmet šokoladas išgyvena renesansą – jis savo skonių amplitude prilygsta vynui, tik reikia jam skirti dėmesio ir laiko. Mano ir ‚Chocolate Naive' pristatomas šokoladas yra kaip tik toks. Tai šokoladas, skirtas gerti, valgyti, mylėti. Apie Domo įkurtą nedidelę šokolado ir valgomųjų ledų manufaktūrą įstabiame Lietuvos kampelyje, prie Kiemento ežero, girdėjau daug gerų dalykų. Tad, kai Domas pasiūlė kurti kartu, iš karto sutikau, nes tikiu tais, kurie eina ten, kur veda jų širdis“, – sako Beata.
Šaltais vakarais besimėgaudamas „Beatos virtuvės“ karštu šokoladu kiekvienas galės prisidėti prie TV3 ir SEB banko „Išsipildymo akcijos 2012“. Dalis pinigų nuo kiekvienos parduotos pakuotės bus skiriama globos namuose gyvenantiems vaikams ir ligoniukams. Juos pati Beata planuoja aplankyti ir sušildyti savo dėmesiu bei puodeliu karšo šokolado.
Pirmąsias tris savaites „Beatos virtuvės“ karštą šokoladą su nemokamu pristatymu visoje Lietuvoje bus galima įsigyti internetinėje svetainėje www.beatosvirtuve.lt. O tiems, kas vertina gyvus apsipirkimus produkto galės ieškoti „Maxima“ prekybos tinkluose ir didžiausiuose šalies knygynuose.
„Paskaičiavau, kad iš vienos ‚Beatos virtuvės' šokolado drožlių pakuotės pavyks ir karšto šokolado išsivirti, ir sausainių išsikepti, o jums dar liks graži skardinė dėžutė, kurioje galėsite laikyti sagas ir žiogelius arba meilės laiškus, o gal susipilsite grikius arba rudąjį cukrų...“ – pataria Beata.