Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Jei su šakute valgytų ,tai būtų keista.
Norėčiau sužinoti jūsų recepta
Galima vietoj citrinos spanguoliu isspaustu
Kam pylti citrinų sultis ir kilogramus cukraus ,niekaip nesuprantu.
Noriu visoms šeimininkėm pasakyti kaip reikia daryti kad nereikėtu obuolius užpylus cukrumi laikau per naktį ryte dedu puodą ant viryklės su dangčiu jo nekilnoti verdu ant kol pradeda gerai burbuliuoti kaitra sumažinu paverdu pusvalandi nuimu dangti tada supilu citrinos sultis ir maišant paverdu keletą minučių sėkmės
@Dalia Beje taip galima daryti ir visai minimaliai pabarsčius cukriuko gausis kaip senais laikais buvo trinti obuoliai
Kiekvieno teisė rinktis,kam kaip patinka,sako"skonis neturi draugų".Nereikia čia pilti pamazgų,savo durnus komentarus pasilikime sau.Aš kai verdu obuolienę niekada nemaišau.Suplaustau į emaliuotą ar plastikinį indą užpilu cukrumi,palieku per naktį,galima ryte supjaustyti,o virti vakare.Svarbu,kad atsirastų pakankamai sirupo,tada viską suverčiu į metalinį puodą(čia didieji protai galės pasikabinėti prie žodžių)ir pastatau virti uždengus puodą,kad šustų.Čia svarbiausia nepradėti maišyti,tada pradeda svilti. Išverda gana greitai lieka atskiri gabalėliai,jei norite galite su blenderiuoti.Nemaišoma neprisvyla tikrai!
Nutukusi nuo cukraus Audronės šeima.
Ooo kazkas naujo:isdave! O juk visada atskleisdavo!
Nieko naujo,visada verdu su apelsinais,citrina,labai skanu
Obuolienę ir valgiau su sūriu. Skanu kai labai norisi kažko saldaus:)
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų